dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bilyiorum daha once 40 defa soyledim ama -who's machines? -MY MACHINES! AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahahahahhah dün izledim bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hiç komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Janitorsuz komiklik az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 scrubs (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 koptum yaa adam kitlendi my machines B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 of scrubsi begenmeyen adamin cidden bi problemi vardir hayatla. ya da sirf orjinal olcam diye kasiyodur. cidden cok eglenceli cok komik bi dizi. hani bunun gibi 3287589 tane sahne var dizide karnin agriyo gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Financial said: Janitorsuz komiklik az +1 9.sezon sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hic komik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Turk yetmiyor mu ? İndirmedim daha 9 u ama turkvar diye indirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 1turk dünyaya bedeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 scrubs güzel severek izledim de bu sahne çok komik gelmiyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Akhlaur said: Turk yetmiyor mu ? İndirmedim daha 9 u ama turkvar diye indirmeyi düşünüyorum. yetmiyor bence ama yine de scrubs diyip izliyosun. komik degil tribine girenlere de selams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Akhlaur said: Turk yetmiyor mu ? İndirmedim daha 9 u ama turkvar diye indirmeyi düşünüyorum. eh işte. janitor yok , 2 elemanı janitor yapmaya kasıyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Şimdilerde cox biraz eğlendiriyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 dory said: of scrubsi begenmeyen adamin cidden bi problemi vardir hayatla. ya da sirf orjinal olcam diye kasiyodur. oha, mizah anlayışımız aynı olmak zorunda mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 dory said: of scrubsi begenmeyen adamin cidden bi problemi vardir hayatla. ya da sirf orjinal olcam diye kasiyodur. öncelikle scrubs'ı severim. bence de komik ama bu yorumun tam ergen mesajı olmus ehu. insanlar çeşit çeşit, farklı cografyalarda ve farklı ortamlarda büyüyorlar. birinin komik dediğine diğeri değil diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bayana yüklenme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ama herkes turk e komik der bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 eskiden cok iyidi scrubs, uzadikca baydi falan, hele yeni seriyi hic begenmiyorum, maalesef biraktim. Ama ilk 4-5 sezon scrubs mukemmeldir, cok guzel bolumler vardir. Hayir arkadas, seriyi muthis bir finalle kapamissin, guzel guzel... niye zorlayip respawn edersin. Farkli karektermis suymus buymus. Olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 şu hastanenin sahiplerinin (yada öyle bişey) çocuğu komik ya bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bayana yuklenme dert degil de scrubsa yuklenilmesin. ergen mesaji falan diil arkadasim, hiç diil hem de. tam bir fan mesaji. cunku eet baya seviyorum diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 scrubsın doktorlar dizisinde farkı kalmadı artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 senin de ilhan iremden. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar