Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hatalı şifre kullanıcı olduk şimdi de. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 danışmana gönderdim bende.Bakalım bu okula başladığımdan beri ilk defa ilk gunden gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bide aktif olmadınız diye logout yapıyor kaç senedir düzeltmedi adamlar beyninize sokayım yeditepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hakkaten o da ayrı bir şey. aktif olamıorz ki kapatın şunu en azından ders seçimlerinde. sırf o yüzden herkes en az 20-30 kez fazla deniyor. beyinsizlerin arasındayız resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hala kabul edilmedi ya....offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bizim bölümde yarın kabul ediliyor abi belki sizdede öyledir (vcd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 benim danışman 29unda onaylar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şuan başka bi üniden ders alabiliyomuyum? hum. falan alamadım bölüm derslerinden ama alıp kurtulmak istiyorum dönem içinde herhangi bi üniversiteden alıp saydırabiliyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kullanıcı adı ve şifreme yanlış demeye başladı site kafayı yiycem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bisürü kişiye diyor onu, bende de kayıtlar kapalı gözüküyordu, arkada açık kalmış 2. bi yerden cache'den yolladım danışmana, bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 galiba şuan kapattılar sistemi danışmanlar erişebilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sadece 1 ders seçicem vallahi bak diğerlerinin kontenjanı umrumda değil sadece bitanesini kapmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok mu zor adam gibi bi sistem yapmak? cidden merak ediyorum çok pahalı bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 artık çok geç dostum yarını bekliceksin ve o dersin kontenjanı dolmus olucak derslerin arasında 8saat boşluk olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yok ders aralığı değil sorunum öyle bişi olunca eve gidiyorum zaten evim 5 dk uzaklıkta da onu seçmezsem başka bi dersle çakışcak ve çakışcak olan dersim üstten yani onu vermiyecekler sonra sinir krizlerim 2ye çıkıcak okulumu 2 sene daha eklencek vurucam herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 o kadar ciddi olunca biz baya bi ağlaşıyoz ekliyorlar bi kişilik kontenjan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi lanet olsun şu e-dönüşüm e ya ben kodlucam şerefisizm yeni sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben vazgeçtim e dönüşümle uğraşmayı sayısal falan kasıcam en azından okul uzarsa bi şekilde ödiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 görsel iletişimdeyim ben daha dersleri eklememişler edönüşüme eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ahahah site açıldı şimdide dersler gözükmüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bnm dersler kabul edilmiş fakat haftalık ders programına tıkladığım zaman geçen dönem gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 benim dersler edilmemiş pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya abi başvurum geri çevrilmiş hiç bir çakışma,kontenjan yetersizliğide yoktu neden ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya şimdi biz dersi danışmana yolladık diyelim. danışmanın onayını beklerken kota dolarsa bizim danışman onaylayamıyor mu o dersi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 onaylıyamıyor, mesela bizim danışman perşembe günü çalışmıyor, perşembeye kadar halledemediğim oldu daha önce, sıçıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar