adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 siteye giremiyorum nedenini anlamadım ders seçimleri yarın mı olucak yani pazartesi yoksa salı günü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Salı gunu başlıcak cumaya kadar sanırım.www.yeditepe.edu.tr'den bakabilirsin.Of gene rezil olcaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 siteye bile giremiyosun ki hata verip duruyo kafayı yedirtti sabah 9da ders seçimi için gidip akşam 6da hiç bişi yapamadan dönmek koyuyo adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 off site kesin çökücek , ders programımda igrenç oldu zaten 2saat falan boşluk kalıyo her gün geçen dönem ne güzel aralıksız giriyodum derslere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 biri bana anlatsın ya nerden yapıyoruz. ilk defa yapıcam da dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bölümüne gidiceksin danışman hocanla konuşcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 edönüşüm sifresi alıcaksın , internetten ders programından derslerine bakıcaksın , salı günü 9da kalkıp(kontenjan kalmıyo sonra)ders kayıt başvurularından seçiceksin işte düzgün bir ders programı yapıp sonra gogogo Deacon said: biri bana anlatsın ya nerden yapıyoruz. ilk defa yapıcam da dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://www.yeditepe.edu.tr/yeditepe/YeditepeUniversitesi/popup.aspx?lang=tr&type=duyuru&id=2126 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sen bunu nerde buldun ya ben duyurular kısmında bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu enst.ler için olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tüm duyurulara tıklayıp 19 ocak tarihine bakınca çıkıyor. eet enst. için olması mantıklı ama neden enst. yazmıyor. sıkıntı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tüm kayıtlı öğrenciler için diyo 19 ocak 2009 diyo ents. diye belirtmemiş ki bunu özellikle hep belirtirler okulu arıyorum güvenlik çıkıyo bize kimse bişi demedi diyo kapıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ahahahhaha :D 4 dk sonra anlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ee hala açılmadı :s edit:açıldı galba girmiyor simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 koşuuunnn ekmek çıktıı :) yok olmuyor açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 off 3tane ders seçebildim , şu anda göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bitcek gene kontenjanlar bok bok saatlere düşücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yurttan bile bağlanamıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 direk cannot display diyo, düz sıçış, sabahın köründe danışmanın kapısından giren ya da geçen sene seçiceği derslerin olduğu kağıtı atmayan hıyarlar istedikleri saatlerde okula gidip gelirken, bizim buna hakkımız kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 danışman ayarlıyorsa ben de kalkıp gideyim ehah. şimdi girdim ama seçemiyorum. kayıtlı dersler listesi ve geri çevrilenler tabı var sadece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 daha gelmemiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oh be danışmana gönderebildim sonunda inşallah kontenjan sorunu falan olmaz danışman baya yavaş davranıyor bu tip konularda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi millet danışmana göndermiş, sıçtım ben, sabah 9-12 akşam 4-6 dersler gelicek hep amele gibi beklicem okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evet aynen... ben hala bir tane bile seçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yapanlar nerden yapmış acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar