Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 lesstroud said: sizin düşüncelerinizi anlayamıyorum ben de. ergenlik dönemindeki bir çocuktan bu tarz bir soru çıkması garip değil. internet kullanıyorsa girip bu tarz bir başlık açması da garip değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben o forumdan hiçbişe anlamıyorum her postta reklam mı olur ya aptal herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=-uOeTcGjRDA&feature=relatedsırf şu videpyu gördün ve "bunu birine cevap olarak kullanmalıyım aga" dedin, bakındın durdun bir kaç topikte ama bulamadın hiç uygun mesaj, sonra da kasıp benim mesaja cevap olarak yapıştırdın. aferin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Cuce said: abı o kadar cok reklam varki forumu bulamadım EPİC AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar