Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 RAMPAAAGE (100. post =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 cimaci said: QueenofSpades said: quuq said: çirkinlerinde sevmeye hakkı var? ya ben çirkin olanlar çocuk yapmasın mı dedim? yetiştiremeyecek olanlar yapmasın dedim, düzgün okur musun? çocuğun yetişmemiş olduğunu yakışıklı mıyım diye foruma mesaj atmasndan mı anladın. komik tabi orası ayrı ama. şimdi çıkıp biri sen daha sağlıksızsın dese nolcak? ben de sağlıklı değilim pek, annem babam ayrılmış ben 5 yaşımda iken, bunun pek çok sıkıntısını yaşadığım için keşke çocuk yapmalarını biri engelleseymiş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 psikoloji son sınıf öğrencisiyim ece konuşalım istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 benimkiler 3 yaşından beri ayrı HADİ BAKALIM. bence insan kendini nasıl yetiştirmek istiyosa öyle bi insan oluyo . aile yada başka bişey önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=-uOeTcGjRDA&feature=related Yalnız Arthur'a kokocu muamelesi yapıyorlar ya, valla çok günahına giriyolar adamın. Asıl suçlu ve adamın sinirini bozan ordaki gıcık karı, gereksiz yere cekete ihtiyacım olmayacak ayy ooh rahatladım falan diye zırvalayıp iş atıp Arthur'u mecbur bırakıyor bu olağan tepkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 said: yani şu konuya bile sayfalarca yorum yapılmış durumu çok daha kötü olanlar var bu forumda ne diyimki aslanım daha yaşın 13 biz 13 yaşındayken mahallede top koştururduk int cafeye filan giderdik noluo bu gençliğe anlamıorum ya bizmi çok safdık bunlarmı çok hızlı gidio anlamadım :S lan 13 yaşında internet kafeye giden adamlar, ben buyudum yeaa triplerine girmişler. uzuldum lan bildiğin şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 frmtr adminleri topik kitlerken yaptıkları tripler afra tafralar inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi bu forumu nasil okuyor bu insanlar, her postun oncesinde ve sonrasinda bildigin resimli reklam var, kullanici bilgisinden sonra da var ne bicim is lan bu hepsi de hareket ediyo bi de sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=-uOeTcGjRDA&feature=related arkada haritada Haiti yazıyomuş şimdi dikkatimi çekti.. Acaba arthur'a bişi olmuş mudur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 13 yaşındayım demiş. Sevgili demiş. Kanka demiş. Başka bir şey yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bu çocuk evden kaçıp 15 inde evlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Onlarda bizim çocuklarımız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o değilde bu çocuğu görünce kıçına kalem sokan bi çocuk vardı onu hatırladım. noldu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dEaThMooN said: sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=-uOeTcGjRDA&feature=related arkada haritada Haiti yazıyomuş şimdi dikkatimi çekti.. Acaba arthur'a bişi olmuş mudur :( o artık bir melek.. ama bizlere yukarıdan gülüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 moriQ said: o değilde bu çocuğu görünce kıçına kalem sokan bi çocuk vardı onu hatırladım. noldu o ? Bide İlhan İrem vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 durun lan cevaplyacam o çocuk döndü.. http://www.youtube.com/watch?v=4zab-i7nj8k ilhan irem kendini ışık ve sevgiye vermişti bi ara. şimdi maaşını onlar ödüyorlar sanıyorum.. yoksa adam arada 1-2 kaset çıkartır da para kazanır değil mi? bana da ışık ve sevgi yollasınlar. kalırım onlarla birlikte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 May the force be with you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 queenofspades'in ilk sayfadaki görüşlerine delicesine katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 13 yasinda bi defa sevgilisi olmus daha ne istiyo lan biz o yasta isemek disinda bi ise yaradigini yeni aniyoduk onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Lan! İşemek dışında başka bi işede mi yarıyor? Hassssss....!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sipeyskeyk said: Bu da bu seneki aryan halk festivalimizden.Çok eğlenceli ve anlamlı bir festival oldu birahakini iple çekiyorum :))), sağdaki benim :):) giderin var yakışıklısın dostum >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bunu 4chan'e koyacaksın,çocuğun başlamamış cinsel hayatı bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 puhahaha şaka mı ya bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Boci said: Lan! İşemek dışında başka bi işede mi yarıyor? Hassssss....!!! evet yarıyor.. çorba içme aparatı olarak kullanıyor bazı toplumlar.. tüm soruların cevaplanacak boci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar