quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çirkinlerinde sevmeye hakkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ququ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://turkkitap.de/catalog/article_images/cirkin%20kralk%20affetmez.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Forum kurallarına uymadığınız için banlısınız. Sebep: Lütfen Forum Kurallarına Uyunuz. Açılma tarihi: Hiç Çıkış yapmak için buraya tıklayınız" :( bakamıyorum koduumun sitesine yaov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/G%C3%BCzelim/%C3%87%C4%B0RK%C4%B0N%20%C3%9CNL%C3%9CLER/a99_Berryman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bir de Queen'in eleme kriterlerine ek olarak üremeyi tüpbebek şeklinde yaparak, bebekte ilerki yaşlarda olacak kanser, şeker, vb. gibi önemli hastalıkların genleri temizlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Siteye girdim reklamlardan kotam bitti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 quuq said: çirkinlerinde sevmeye hakkı var? ya ben çirkin olanlar çocuk yapmasın mı dedim? yetiştiremeyecek olanlar yapmasın dedim, düzgün okur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben çocuğuma anne karnındayken death metal dinletcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Chuck gibi olcaksa ben de dinletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sonra büyüsün paticik'e üye olsun diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben yıldırım düşürcem tepesine anne karnındayken. yağmur adam olcak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 No QQ Moar PewPew sevelim sevişelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ama yıldırım demirören gibi olursa intar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bi de allah korusun töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 QueenofSpades said: quuq said: çirkinlerinde sevmeye hakkı var? ya ben çirkin olanlar çocuk yapmasın mı dedim? yetiştiremeyecek olanlar yapmasın dedim, düzgün okur musun? neden üstüne alındın ki sen daha dikkatli okursan mesajımın baska kişilere yazılmıs olabileceğini farkedersin,umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 DoruK said: ben yıldırım düşürcem tepesine anne karnındayken. yağmur adam olcak sonra. http://www.youtube.com/watch?v=-uOeTcGjRDA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yıldırım düşünce böyle olur http://www.youtube.com/watch?v=3AEZJPS4SB4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 zaten belli bi gelir veya başarının altında kalan bütün insanlara çocuk yapmak yasaklanmalı, çirkinlere diil. ilkokulda başarısız olanlar öldürülmeli vs. übermensch yapmamız lazım herkesi çabuk tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 AHAHAHA ölücem ya http://www.youtube.com/watch?v=-uOeTcGjRDA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Şu videoyu koymayın ya, lüüpçük diye roket atıyo herif asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 his mission is to kick ass and eat kebab then kick more ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Cuce said: abı o kadar cok reklam varki forumu bulamadım Sırf merakımdan girdim yoksa başım dönüyor bu forumda. Yazık çocuğun bir suçu yok. TV'de dizie 5 yaşında çocuklr el ele tutuşup aşk yaşarsa izleyen çocuklarda böle komplex yapar. Çok değil 10 yıl sonra ülke manyak dolup taşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 QueenofSpades said: quuq said: çirkinlerinde sevmeye hakkı var? ya ben çirkin olanlar çocuk yapmasın mı dedim? yetiştiremeyecek olanlar yapmasın dedim, düzgün okur musun? çocuğun yetişmemiş olduğunu yakışıklı mıyım diye foruma mesaj atmasndan mı anladın. komik tabi orası ayrı ama. şimdi çıkıp biri sen daha sağlıksızsın dese nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 when life hands him lemons , he fucks their shit out AAHAAHHAHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar