fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bence bunun adı faşizm sdkfljsfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çirkinler çocuk yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Q harfinide yasaklarlarsa cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abartılcak bişey yok bence yav, klasik bir ergen saatlerce aynaya bakıp mahmur mahmur düşüneceğine bizim kişiselde yaptığımız community feeling olayını yapayım demiş internetin olanaklarını kullanaraktan 1 sene sonra omuzları genişleyince hatırlar güler utanır falan sdf allaşkına pati'de kim bilir kaç kişi vardır daha kimseyle çıkmayıp da zaman zaman lan kazmalık neremde acaba diye düşünen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 QueenofSpades said: fede said: kim karar verecek ona sosyologlar, genetik bilimcileri, hukukçular, ahlak bilimciler, doktorlar, psikolog ve pedagoglardan oluşan bir teknokratlar grubu ebeveyn olmak için belirli kriterler belirleyebilir, sonrasında devlet de bu kriterlere göre test yapar çiftleri vs. A depiction of the "pure Aryan" family on the cover of the 1938 calendar published by Neues Volk, the magazine of the Nazi Party's Race Political Office. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fede said: bence bunun adı faşizm sdkfljsfkl faşizm elitizm ne dersen de bilemem de, çocugun derdi neden kızlar benden hoşlanmıyo, bu kadar BOŞ bir nesil yetiştiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahah ben dicektim şimdi bu kız bildiğin aryenci çıktı diye ama üstüste mesajım olmasın dedim bi refreşledim aryen afişi çıktı zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 güldüğünüz şu tipte olan adamları inanılmaz kıskanıyosunuz çok eğleniyolar diye o yüzden çemkiriyosunuz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fede said: kim karar verecek ona 8-10 çocuk yapıp sokakta çalıştıran, satan adamdan baba olmaz bu net. Olmadı Çin'deki gibi 1 çocuk izini konulur gelişmemiş ülkelerde, ki iyi de olur kıt kaynaklı bu ülkelerde. Ha bu demek değil ki geçende davet yollayan Moğolistan'a gidip 6 karıyla 26 çocuk yapmayacağım, oranın durumu ayrı nevi şahsına münhasır bir yer orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bizim milleti elemeye kalksak 3-5 milyon nüfus kalır.O yüzden aryan ırk olayına hiç girmeyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sipeyskeyk said: bizim milleti elemeye kalksak 3-5 milyon nüfus kalır.O yüzden aryan ırk olayına hiç girmeyelim bence. iyimsersin, bence 200.000 i geçmez elenince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 13 yaşında bir çocuğun ne derdi olabilir ki ya elbette kızlar olcak derdi. wow mu olsun, bugün level kasamadım diye mi üzülsün. yoksa tubitak'a gönderdiği projesi 2.oldu diye mi üzülmeli? doğru yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 işte özlemini duyduğumuz tablo sevgili queen. Heil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 görünmüo sevgili sipeys :) edit: hah şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 geyik olsun diye açtığım topicten sosyal çıkarımlar ve tespitler yapan paticik ahalisini seviyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 geyik olsun tabi olsun da, çıkarım yapmadan edemiyorum huyum kurusun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ich liebe deine muttere guttere gross schön! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bence de herkesin faşist huyları kurumalı dil çıkar geyik olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Die faschism ist die unsere arbeiten sehr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yav said: bence de herkesin faşist huyları kurumalı dil çıkar geyik olsun :P ya şimdi çocukları yapıp sokağa salanlar, çocuklarına tecavüz edenler, şiddet uygulayanlar, ya da eğitimini karşılayamayan karnını doyuramayanlar çocuk yapmasa daha sağlıklı olmaz mı toplum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Heil meine gross Queen! Das ist sehr schön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oha bi dk, kızlarla sorunu olup dış görünümüne önem gösterip bunu başkalarıyla paylaşan ergenden tecavüzcü sapıklara ne zaman geldik? ben kaçırdım orayı valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ellerimizi su ve sabun ile bol bol yıkamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar