keldron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Olur da nisan kısa dönem olarak askere gelmeyi düşünen arkadşlar o sınav sonucunda Lice-Diyarbakır görürlerse mutlaka kaçsınlar,bakaya olsunlar rapor alsınlar... Kısa dönemler yatıyor sözü vuku buldu;ama yerde yatıyorlar,sürünüyorlar ördek yürüyüşü de var oh mis.Acemilik biter kurtuluruz dediniz degil mi?Yanıldınız,öğretmen iseniz adı topçu taburu olan ama asker sayısı olark karakolu andıran bu taburda günde 8 saat nöbet tutmak şaşırtmasın sizi.Hafta sonu yatış mı var sandınız hayırrrr.Mehmetçik dershanesi siz bekler günde 7 saat ders ile akşam da çift nöbet.Ne demiş bi siyasetçimiz:''Askerlik yan gelip yatma yeri değildir.'' Son olark acemi birlignde koşarken söyledigmiz 2 marşı yazmak istiyorum(75 kişi bagırıyordu deli gibi astsubayımızla birlikte) Samanlıkta Fadime'yi kim bastı, Külodunu mg3 e kim astı, Fadimenin gömlegi ipekten, Bal döküp yalamalı göbekten. Arabaya binmem diyorsun, Faytondan inmiyorsun. Bacakların omzumda, Hala vermem diyorsun. Kalın saglıcakla,11-1 nöbeti beni bekler.Sıcak yataklarınızda sayemizde uyuyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 keldron said: Kalın saglıcakla,11-1 nöbeti beni bekler.Sıcak yataklarınızda sayemizde uyuyorsunuz :) eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Nickimden Aşağı" said: keldron said: Kalın saglıcakla,11-1 nöbeti beni bekler.Sıcak yataklarınızda sayemizde uyuyorsunuz :) eyv eywallah abi zor iş walla sabırlı ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 marşlar imbaymış hadi iyi nöbetler sana sen gelince bizde sen rahat uyu diye nöbet tutucaz kafanı rahat tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar