keldron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Olur da nisan kısa dönem olarak askere gelmeyi düşünen arkadşlar o sınav sonucunda Lice-Diyarbakır görürlerse mutlaka kaçsınlar,bakaya olsunlar rapor alsınlar... Kısa dönemler yatıyor sözü vuku buldu;ama yerde yatıyorlar,sürünüyorlar ördek yürüyüşü de var oh mis.Acemilik biter kurtuluruz dediniz degil mi?Yanıldınız,öğretmen iseniz adı topçu taburu olan ama asker sayısı olark karakolu andıran bu taburda günde 8 saat nöbet tutmak şaşırtmasın sizi.Hafta sonu yatış mı var sandınız hayırrrr.Mehmetçik dershanesi siz bekler günde 7 saat ders ile akşam da çift nöbet.Ne demiş bi siyasetçimiz:''Askerlik yan gelip yatma yeri değildir.'' Son olark acemi birlignde koşarken söyledigmiz 2 marşı yazmak istiyorum(75 kişi bagırıyordu deli gibi astsubayımızla birlikte) Samanlıkta Fadime'yi kim bastı, Külodunu mg3 e kim astı, Fadimenin gömlegi ipekten, Bal döküp yalamalı göbekten. Arabaya binmem diyorsun, Faytondan inmiyorsun. Bacakların omzumda, Hala vermem diyorsun. Kalın saglıcakla,11-1 nöbeti beni bekler.Sıcak yataklarınızda sayemizde uyuyorsunuz :)
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 keldron said: Kalın saglıcakla,11-1 nöbeti beni bekler.Sıcak yataklarınızda sayemizde uyuyorsunuz :) eyv
synorin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Nickimden Aşağı" said: keldron said: Kalın saglıcakla,11-1 nöbeti beni bekler.Sıcak yataklarınızda sayemizde uyuyorsunuz :) eyv eywallah abi zor iş walla sabırlı ol :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 marşlar imbaymış hadi iyi nöbetler sana sen gelince bizde sen rahat uyu diye nöbet tutucaz kafanı rahat tut
Öne çıkan mesajlar