axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Tarist ve arkadaşı gelmiycekler, 2 kişilik yer açıldı şu anda. Bu arada grup gittikçe bi önceki haline doğru ilerliyor, gözlerim horace ı ve magic i aramaya başladı :horace:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 18 Temmuz 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 asla önceki gibi olmayacak çünkü bu grupta ben oynuyorum :D bi de artık yeni konu açalım. [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 18 Temmuz 2004 09:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 afedersiniz bende oynayabilirmiyim? madem yer var FR DM liği yapıyorum bende ..ve fr da oynamak isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Affetmeyiz :) Gelebilirsin tabi. Yeni konu açıldı, burdan devam edelim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 18 Temmuz 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleep_master Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ya o değil de aranızda hiç boluda olan felan war mı? Warsa burada bi oyun atalım diyoruz!!Benim bi grup war ama nerdeyse 1.5 senedir oynatıyorum artık biraz da oynamak istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar