vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 NOLDU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fazla mi geldi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 drew hep güzellan cnms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 diğerlerini de tanımıyorum zati.. şu alttaki julia roberst mış.. o kadar.. drew makyajsız da güzel bebeğims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hiçbir kadın makyajsız güzel değil ya resmen değil . Ünlü yada sıradan farketmiyo doğa kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 benim hatun ruj ve göz kalemi haricinde makyaj yapmaz ve benim hatundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ama liv tyler öyle mi değil her daim tatlı güzel taş gibi afet-i derya ooooooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ayh evet liv tyler kıymetlimisss babası da ç,irkindir ha kime çekti bilemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hiç farketmez kime çektiyse çekmiş yok böyle bi güzellik böyle bi şey şey öyle yok öyle bi şey oooof:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu ustte vanil in verdkleri makyajlada çirkin gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors said: benim hatun ruj ve göz kalemi haricinde makyaj yapmaz ve benim hatundur benim hatunda sırf göz kalemi kullanıyo öyle güzel oluyo ama sonuçta kullanmış oluyo . 1 gram makyajsız olunca bi garip oluyo bütün kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Resmi ortadan bölersek, sol tarafta kalanlar gene iyi ama sağ taraf hepten ölüymüş ya. Hele Julia Roberts ve üstündeki hayıııırrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya cirkin demek sacma bi kere, tipim degil dersen daha mantikli olur. cirkin dedigin sudur; ya da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Çirkin kadın yoktur az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_m7RHCfp3u8s/SbTJbZYP0aI/AAAAAAAAFIo/R0sLvgcG0jo/s1600/abc_manson_080402_ssh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Financial said: BabacumMostors said: benim hatun ruj ve göz kalemi haricinde makyaj yapmaz ve benim hatundur benim hatunda sırf göz kalemi kullanıyo öyle güzel oluyo ama sonuçta kullanmış oluyo . 1 gram makyajsız olunca bi garip oluyo bütün kızlar bana kalsa da hiç makyaj yapma diyorum ama bazen hani evden çıkacağımız zaman hiç birşey olamsa bile bir ruj sürüyor.. kadınlarda takıntı gibi bir şey illaki ruj kalem allık vs azıcık da olsa birşey sürecekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Evet evet kesinlikle . 2 adım bankaya para çekmeye gidicez 10 dakka banyoda saç baş düzelt göze kalem çek az bişey (ten rengi bir krem var heralde kapatıcı fln) parantez içindekinden sür fln deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oha o kadar da değildir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 O kadar o kadaaaar . hadi 10 dakka olmasında 5 dakka olsun sdf . Ama ne biliyim lan bi bankaya gitcez topu topu . Milletin bana bakmasına uyuz oluyo gerçi ondan yapıyodur bende ona baktıklarına uyuz oliyim diye fln ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 öeh bilemedim ben onu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Financial said: Evet evet kesinlikle . 2 adım bankaya para çekmeye gidicez 10 dakka banyoda saç baş düzelt göze kalem çek az bişey (ten rengi bir krem var heralde kapatıcı fln) parantez içindekinden sür fln deli oluyorum 10 dakka ne be. 10 dakkada kalemi cekiyo, bi 10 dakkada saclari düzeltiyo. 10 dakka kendini begenemiyo falan. soora üstüne basina bakiyo aynada. min yarim saat =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kadın dediğin pratik olur, 5 dakikayı geçmez hazırlanması elalemin japonu 5 dakikanın altında okula gidecek çocuk hazırlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 marilyn makyajsız baya efendiymis be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 makyajla adriana gibi olan varsa sponsor olurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben olurum.. ama renklilens de lazım üstelik burnum dudağım bu karıdan daha güzeldir.. bir de sakallar için ağda lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar