thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hehehe 1 sene olmuş ama cevap yazan olmamış, bildiğim kadarıyla yazayım ama açıklaması için kafa yormadım.. şöyleki, loginkey değiştirirken işin vıcığını çıkarmamamız gerekiyor, yani CDB7BB2D olduğu gibi değiştirip CCCCCCCC falan gibi birşey yaptığınızda bir şekilde encryption bozuluyor, açıklaması vardı ama unuttum, okumustum bir yerde.. onun için sadece girilmeyi engellemek için birkaç harfi değiştirerek farklı loginkey yaratmak mümkün :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: thelegbra, 22 Temmuz 2004 15:44 tarihinde demiş ki: hehehe 1 sene olmuş ama cevap yazan olmamış, bildiğim kadarıyla yazayım ama açıklaması için kafa yormadım.. şöyleki, loginkey değiştirirken işin vıcığını çıkarmamamız gerekiyor, yani CDB7BB2D olduğu gibi değiştirip CCCCCCCC falan gibi birşey yaptığınızda bir şekilde encryption bozuluyor, açıklaması vardı ama unuttum, okumustum bir yerde.. onun için sadece girilmeyi engellemek için birkaç harfi değiştirerek farklı loginkey yaratmak mümkün :) cevap sadece Text String de bulunan DSP yazan yeri değiştirmek hem sphereserv de hemde clientte. :) Faust Tutorial yazdı bu konuda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya biri topic acmadan bu soruyu sormak kimsenin aklına gelmio :D simdide herkes aynı soruyu soruyo :P ama anlatın sunu ya bende merak ettim :D bende sorimde bari topic eski havasını kaybetmesin de soyle bişey var hergun loginkeyi degiştirmek zor olmasmı nebula baska bir sey bulmustur ya hergun gir loginkey degiştir fln...[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hergün mü?!? böyle bir çözüm olamaz.. sanırım bazı serverlar yaptılar bunu zamanında, connector update indirip clientı patchleyip loginkey'i değiştiriyordu.. çok mantıksız.. aslında revision versionlar ve dll'ler çıktıktan sonra da farklı loginkey yaratmanın fazla bir amacı yok bence, değiştirilmesine de o kadar sık gerek yok, bakınız, nebula 2.0.3 client kullanıyor..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: pottius-, 22 Temmuz 2004 16:04 tarihinde demiş ki: cevap sadece Text String de bulunan DSP yazan yeri değiştirmek hem sphereserv de hemde clientte. :) Faust Tutorial yazdı bu konuda zaten. bkz: sorunun sorulduğu vakit bkz: faustun kıçında pirelerin uçuştuğu vakit[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 faust'un necropotence'den öğrenip yazdığını hiç katmayalım :D edit: http://album.paticik.com/b/1811.jpg [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin [Bu mesaj thelegbra tarafından 22 Temmuz 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar