Guru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Biraz once oyunu aldım 30 gunluk bedava kullanımım varmıs ama oyuna girdim hic bir sey anlamadım.. yolda bir asteroid e ve central bilmemne station inina dock ladım ama hala bir sey anlamamaktayım.. Oyunun kontrol ve chat sistemi diger mmo larla alakasız gibi geldi birileri yardım edebilirmi oyun icinde ve Fighter olmayı dusunuyorum ırk ve stat konusunda yardım ederseniz sevinirim. Şu an oyundayım ve ismim Jiwa, Cirtuvaert Station denen yerdeyim =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Soldaki menuden channels'a bas. New channel > EVE-Turk Mutlaka biri vardır yardım edecek. Hoş geldin :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Su karakteri sildikten sonra sana karakter yaratma konusunda daha ayrintili yardim edebilecegim guru ve evet hosgeldin :)[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change [Bu mesaj Soulless tarafından 22 Temmuz 2004 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 elimde materyal var biras yakinda ii bi guide yazicam[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Soulless, 22 Temmuz 2004 03:50 tarihinde demiş ki: Su karakteri sildikten sonra sana karakter yaratma konusunda daha ayrintili yardim edebilecegim guru ve evet hosgeldin :) Ya yazıp kastım ya o kadar.. STİCKY topic var ya yukarda.. Oku abi.. boşuna koymadık onu oraya. Karakter açılımı hakkında mutlaka okunması lazım.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: behran, 22 Temmuz 2004 12:49 tarihinde demiş ki: elimde materyal var biras yakinda ii bi guide yazicam sovereign insanlara lazım olan daha çok böyle bişe ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Temmuz 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 aslında custom karakter yaratmayı açıklayan guide yapsanız hoş olur zira çok karışık.. sadece ayakkabı numarasını istemiyorlar =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sovereign ozet bi guide olay hakkinda hicbi fikri olmayanlari tatmin etmiyor gordugum kadariyla oyuzden daha ayrintili bi tane hazirlamak gerek diye dusunuyorum.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 su an msn den ya da icq dan char yaratirken yardim edecek biri varmi? ICQ: 317813 MSN: [email protected][signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar