xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ben bu adamın filmlerini izleyince kitap okuyor gibi oluyorum. Sanki hayatımın içerisinde oluyormuş gibi hissediyorum bu adamın filmlerini izlerken. Çok ilginç ve değişik hissettiğim filmler bu adamdan çıkıyor. İrkiliyor lan içim garip oluyorum acaba yan komşu bunu yaşıyor mu tribine giriyorum. Çok iyi oluyor böyle düşünmek sanki o zaman film izliyorum hissini alıyorum! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 umarsız bir çocuk gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 harbi öyle ama izlediğimde kaybediyorum kendimi. buluyorum daha dorusu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 gece gece nerden aklına esti ya zeki. başlığı görünce öldü falan sandım korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bütün otlar toplandık toplandık, sorduk neden haplandık haaplandık haplandık.işleri süperdir, yaşatır, o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 seviyorum bu adamı ben. o yüzdendir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 iş kelimesini kullanmayın. lütfen. nolur. karizmatik olmuyor işte. film deyin. her şeye iş demeyin. akıllı olun ya biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sevmedim, sevemedim bu adamı bi türlü. kendini aşırı entelektüel ve depresif gösterme çabası var, ama filmleri böylesi bi adamdan beklenecek derinlikte değil. kitap yazsa daha iyi olur sanki evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 cimaci said: iş kelimesini kullanmayın. lütfen. nolur. karizmatik olmuyor işte. film deyin. her şeye iş demeyin. akıllı olun ya biraz.akıllı olun derken, tehdit sezdim ben bu cümlede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 zeki demirkubuz candır. filmlerinde lan şurda da adam 5 dakka uzaklara baksın kastırması yoktur, o adam biyere bakıyosa biz bakmasını istediğimiz için bakıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Masumiyet'i ilk izlediğim de "Bu ne lan?" dedirtmişti bana. Ciddi bir şekilde edebiyatı kullandığına inanıyorum. Üstüne Bekleme Odası ise beni benden almıştır. Fakat daha Kıskanmak'ı izleyemedim. DVD'si çıkınca koşturucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fede said: zeki demirkubuz candır. filmlerinde lan şurda da adam 5 dakka uzaklara baksın kastırması yoktur, o adam biyere bakıyosa biz bakmasını istediğimiz için bakıyodur +1! Bekleme odası beni benden almış mükemmellikten fazla böyle büyük, ensesi kalın kelimeler yerleştirmeliyim de bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bekleme odası(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 özellikle itiraf filmi yok mu! tadından yenmez işte! o benim bir duvar arkamda sanki yaşanıyormuşcasına hissi veren kareler! tey tey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar