utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Uğurlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Uğurlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ZaugnaKhaldun said: Kendisinin yazdıklarının geçerliliğini bugün bile koruması; aslında ne kadar büyük bir insan olduğunun da göstergesi. Uğurlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Uğurlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Kim vurduya gitti, aydınlatılmadı cinayeti ,zaten aydınlatılmasınada izin vermezler.Umarım yitip gittiği ile kalmaz da insanlar gerçekleri görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bu saatten sonra zaten aydınlatılsa ne olur aydınlatılmasa ne olur. geç gelen adaletten hayır mı gelmiş bugüne kadar. İnsanların kafasında bunca sene şüphe oluştu, güvensizlik arttı. Kimseyi tatmin etmeyecektir. Adalet dediğin hızlı ve kesin olmalı. Emellerine ulaştı Mumcu'yu öldürenler. Ülkenin hali ortada zaten. Uğur Mumcu ya bakıyorum bi, konuşmalarını halen dinliyorum internetten, yayınlanırsa televizyondan sonra dönüpte günümüze bakıp şimdiki yazarlara gazeteci diyesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 uğurlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 suclusu bulunacak aydınlatoacakki, bir daha aynı seyi yapmaya cesaret edemesinler. Uğur mumcu gibi isimler, kelleleri koltukta gezdiklerini düşünmesinler. Kahraman diye ölüme vermek insanları doğru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 mani said: Bu saatten sonra zaten aydınlatılsa ne olur aydınlatılmasa ne olur. geç gelen adaletten hayır mı gelmiş bugüne kadar. İnsanların kafasında bunca sene şüphe oluştu, güvensizlik arttı. Kimseyi tatmin etmeyecektir. Adalet dediğin hızlı ve kesin olmalı. Bence yine de çok işe yarar net şekilde aydınlanması, 17 sene dahi olsa bu işin arkasındaki gerçek kişiler ve taraflar ortaya çıkarsa çok şeyin ipucuna da yaklaşılır ve uykudaki insanlar silkinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben bulunmasın yada yargılanmasın demiyorum. Ama bunca yılın ardından insanların güveni kalmadı artık. Ve güven denilen şey bir kere kaybedildiği zaman geri kazanılması çok zordur. Bugün Uğur Mumcu'nun katillerini adalete teslim ettin, cezalarını verdin diyelim. Ben kendi adıma söylüyorum içimde hep bi şüphe olacak. Acaba birilerinin üzerine mi yapıştırıldı bu cinayet diye. yada yakalananlar gerçek katilleri korumak için mi üstlendi? Bu cinayetin arkasında daha üst mevkilerde olanlar bilgi karşılığı belki kıçlarını korumak için daha ufak balıkları yem etmiş olacak belki. Yani demek istediğim adaletin hızlı olması lazım. Kesin olması lazım. katilleri, bu işin arkasındakileri yakalarsın yada yakalayamazsın o ayrı. önemli olan cinayetleri fail-i mechul bırakmamak. kimin bu işin arkasında olduğunu bilirsinde adam 10 yıl kaçar 11. yıl yakalarsın verirsin cezasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar