Vku Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 merhaba iyi gunler soyle bir durum var ebay ile ilgili sipariş verdim nasıl oldu anlamıyorum sipariş verirken ulke ingiltere gozukuyor 1 haftadır ne adamdan nede ebaydan cevap alabildim soyle bir durumda var cekerken benden itemin parası ve ingiltereye gore kargo ucreti kesmisti daha sonra dan degiştirdim adresi ama kargo ucreti de degişti ve hala siparişteki adres ingiltere olan adres ne yapmam gerek 1 haftadır ne kargolandı nede herhangi cevap geldi nasıl iptal ederim bu durumda siparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ülke ingiltere gibi gözüküyor derken, senin adresin mi ingiltere gözüküyor? satan kişinin adresi mi ingiltere gösteriyor? bir de "satan kişinin yollayabileceği yerler" kısmı vardır o mu ingiltere gösteriyor? eğer adresini ingiltere olarak girmişsen, sonra düzeltmişsen, senin hatan. girdiğin adrese çoktan gitmiştir kargo, iptal etmene izin vereceklerini sanmıyorum, kargo parasını felan ödetirler. satan kişinin adresi ingiltere gözüküyorsa bunu değiştiremiyorsun zaten. satan kişinin yollayabileceği yerler arasında sırf ingiltere varsa zaten adamın sana "senin adresine yollayamam" demesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar