balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Merhaba, Nero'nun çeşitli versiyonlarını kullandım . sorunsuz vista olan makinemde çalıştı. Bu aralar yazma sırasında "power calibration area error" gibi bir hata ile karşılaşıyorum. Media'yı değiştirdim burn4free yaptım ki internette sorunsuz olduğundan fazlaca bahsettiler. Nero'nun eski sürümleri silinmiyordu Program Kaldır'dan,başka metodlar deneyerek sildim.Tekrar yeni programı denedim benzer hata verdi. DVD yazmaya çalışıyorum bu arada.Noldu writer mı patlamıştır,ne yapmamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Düşük hızda yazmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 2x hızla yazmayı denedim,yüzde 15 ilerledi sonra yine aynı hatayı verdi. O zaman sorularım var :=) 1- makine asus.dvd writer garanti kapsamına girer mi? 2- girmezse fiyatları ne civar bunların? bilgisayar donanım fiyatları hakkında pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 söküp mercegi temizlemeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 garanti kapsamının dışına çıkmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Garantiye girer elleşme al götür değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 donanım sorunu di mi şimdi? başka bir şey öneren olur mu? Teşekkürler bu arada arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 İnternette çok farklı şekilde çözümler listelenmiş, google'larsan bulursun sanırım. Onları da deneyebilirsin götürmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 DVD'yi yakıyorsa donanım sorunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ek olarak windows vista'nın basic yakma programunu kullanıyorum şimdi ,biçimlendirme istiyor devam etmek için. biçimlendir diyorum, yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar