vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cok sey istiyosun, elindekilerle mutlu olmayi bilemeyen bir insansin ve hayati gereksiz yere sorguluyorsun, psikoanaliz yaptim. mutlu olamazsin bu kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 100. post reserved edit:vanil hızlı cıktı sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abi elindekinin neyiyle mutlu olsun,odasında hayatını geçiren sönük bi adam? tabi müstahak bence dunno'ya hala ağlanıyor.bırak gitsin ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 insan elindekiyle mutlu olabilmeli. elindekinin değerini bilmeli. ele aldığımız konu ne kadar çetrefilli de olsa bizim elimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 elindekini birakmak istemiyor ki, sevmedigi bi sürü seyi oldugu halde. sorun orda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fazla sorgulamak degil bence bu istedigin seyler olması yanlıs degil. ah o hediyeyi yollayan cocuk burda olacakti, bay serinin yüzüne bakmazdım bir daha sanırım. sevmedigim birsuru yonu var. sevdigim de bücok yönü var. sevdigim ozellikleri kalsın, sevmedigim özellikleri değişsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pardon 1 dk. bay serin ajdfsjdfsjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bay seri diyo ya. fransız filmlerinden fırlamış gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 serin? seri? ser? se? s? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: adamın hic bir istegi yok hicbirseye ona kalsa tümmmm hayatı boyunca evinde hatta odasında oturacak. tatile girdim, biyerlere gitmek biseyler yapmak istiyorum bi filmler izleyeyim, bi suru oyun var onlara gideyim , konser olsun bi aktivite olsun biseyler yapayim istiyorum onunla biseyler paylasmak istiyorum adamın tek istegi oturmak. seni sevmediği seçeneğini hiç düşündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_ui8uMcTVrLk/SxBspl5tnJI/AAAAAAAAAP4/pBPQ1oAyMkU/s640/Cool_story_sis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: sevmedigim birsuru yonu var. sevdigim de bücok yönü var. sevdigim ozellikleri kalsın, sevmedigim özellikleri değişsin istiyorum dudaklarini da buker misin soylerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 düsündüm. ama kararsız kaldım Fistan said: dunno said: adamın hic bir istegi yok hicbirseye ona kalsa tümmmm hayatı boyunca evinde hatta odasında oturacak. tatile girdim, biyerlere gitmek biseyler yapmak istiyorum bi filmler izleyeyim, bi suru oyun var onlara gideyim , konser olsun bi aktivite olsun biseyler yapayim istiyorum onunla biseyler paylasmak istiyorum adamın tek istegi oturmak. seni sevmediği seçeneğini hiç düşündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 o zaman bizim sanayide ismail abi var onu bi götürelim sevdiceğini şöyle güzel bi modifiye yapsın sana. tribal filan da attırır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 seri mi serin mi hangisi daha kotu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ah gencler. mektup yollayan cocuk yuzunden mi oluyo yoksa tüm bunlar? o mektubu, hediyesi gelince goruyorum ki " cok hos olabiliyor her sey" ama serinle olmuyor oyle. adam responsetan ote degil nerdeyse. bakalim o da düsünebilecek mi birseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 http://www.bbc.co.uk/apps/vision/gallery/assets/dyn/ucs_606/merlin/pictures/s02e06/index.shtml/s02e06_troll_01.1/the_troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Penthesilea said: seri mi serin mi hangisi daha kotu bilemedim abi seri diye burda soylemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 oo hanginiz hediye yolladı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fake olmadığına eminmiyiz? öyle ise çok güzel laflar hazırladım biri beni bilgilendirsin teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fake olsun değilse baya içler acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu arda ben dunno yu hep erkek bilridim erkek fatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bi insan nickiyle bu kadar uyumlu olur. şurada msnini versen o adamdan 10 kat iyi bi sürü erkek çıkar karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar