dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 böyle, COK seviyormus gibi takılıyo. "sen benim icin vazgecilmezsin" vs. ben de "belki de beni gercekten cok sıradısı bi sekilde seviyodur ve kimse onun kadar cok ve icten sevmeyecektir" diyip eger oyleyse ondan ayrılırsam be bir daha beni bu kadar cok seven biri olmazsa mutsuz olurum diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not. Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ilişki karşılıklı yaşanan bir şeydir. Sırf o beni seviyor diye devam edilmez ki, senin de onu sevmen lazım. Yoksa annenle falan ilişki yaşayabiliyor olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cesurlara özenmeyle ilgili: mesela baya esmer bi kız gidip saclarını kısacık kestirip sapsarıya boyatabiliyor ya.... yakısmayacagını bilse bile bunu yapabiliyor mesela. vay be diyorum ben asla yapamazdım boyle seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: böyle, COK seviyormus gibi takılıyo. "sen benim icin vazgecilmezsin" vs. ben de "belki de beni gercekten cok sıradısı bi sekilde seviyodur ve kimse onun kadar cok ve icten sevmeyecektir" diyip eger oyleyse ondan ayrılırsam be bir daha beni bu kadar cok seven biri olmazsa mutsuz olurum diye korkuyorum Eğer yıllardır bahsettiğin aynı çocuksa bu çocuk onu tebrik ettiğimizi söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 gvsdfvgaddfwedsadfafvgasfgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ne gerek var marjinal olcam diye abuk subuk şeyler yapmaya . Sıradanlık iyidir boşver . Onlar hayatlarındaki mutsuzlukları öyle kapatmaya çalışıyolar sen onlara özenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 QueenofSpades said: ilişki karşılıklı yaşanan bir şeydir. Sırf o beni seviyor diye devam edilmez ki, senin de onu sevmen lazım. Yoksa annenle falan ilişki yaşayabiliyor olurdun. cok haklısın. ben de onu seviyorum asık olmasam bile. ama daha cok onun beni seviyor olması beni ona çekiyor. bir de uyumsuz oldugumuzu dusunsem de ona saygı duyuyorum. yaratıcı vs biri cunku bence. (asırı sıkıcı olmanın yanında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 post kasilacakmis geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: böyle, COK seviyormus gibi takılıyo. "sen benim icin vazgecilmezsin" vs. ben de "belki de beni gercekten cok sıradısı bi sekilde seviyodur ve kimse onun kadar cok ve icten sevmeyecektir" diyip eger oyleyse ondan ayrılırsam be bir daha beni bu kadar cok seven biri olmazsa mutsuz olurum diye korkuyorum o adami birakirsan, hem korkak olmadigini, hem kaybetcek biseylerin oldugunu + bunu göze alabilcek kadar cesur oldugunu kendine göstermis olursun. o kadar güvenmemek lazim sözlere, sensiz yasayamam diyen adamin bile fikri degisebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ultrAslan said: post kasilacakmis geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bella said: dunno said: adamın hic bir istegi yok hicbirseye ona kalsa tümmmm hayatı boyunca evinde hatta odasında oturacak. BÖYLE BİR İNSANLA HAYAT GEÇMEZ. HEMEN AYRIL. hayır böyle bi insanla ilişki mi yaşanır. nesi çekici geliyo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mesir macunu yedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Financial said: Ne gerek var marjinal olcam diye abuk subuk şeyler yapmaya . Sıradanlık iyidir boşver . Onlar hayatlarındaki mutsuzlukları öyle kapatmaya çalışıyolar sen onlara özenme ya oldugum gibi mutluyum ben ama bu tiplerin de "bi standartı koruma kaygıları olmaması" özenilecek bir sey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 standartlar güzeldir . Ne diye tipini bozasın ki mesela sırf benim sınırlarım yok demek için . Öyle şeyler dikkat çekmeye çalışanlarda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 boyle bi insanla soyle ilişki yasanıyo: zaten aynı ortama gereklilikten gitmis oluyoruz ve ordayken hemen bulusuyoruz. yoksa aynı ortama gelmemiz gerekmese k**ını kaldırıp gorusemez bile bence benimle öyle yorguuun öyle bitkinnn öyle pes etmiş biri durmadan çalısıyo ve geri kalan zamanını da enerji toplamaya calısarak geciriyo. yoruluyosa adam ne yapsın diyebilirsiniz ama 1 kere geliyoruz dunyaya, "yoruldum" demek yeterli bi mazeret mi sizce???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dümenlerin kimin elinde olduğuyla alakalı birşey bu . Eğer köpek etmiş olsaydın zamanında o senin için yorgunluğu geç 1 bacağı kopuk olsada gel dediğinde gelirdi . Yanlış başlangıçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kızım sen manyakmısın, arıza arıza adamları buluyon. gel benlen çık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 arızayım diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 AAHAHAHA AHAHA AYIP AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 değilim işte onu diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 asosyalsen odadan çıkmıyosan olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dunno said: boyle bi insanla soyle ilişki yasanıyo: zaten aynı ortama gereklilikten gitmis oluyoruz ve ordayken hemen bulusuyoruz. yoksa aynı ortama gelmemiz gerekmese k**ını kaldırıp gorusemez bile bence benimle öyle yorguuun öyle bitkinnn öyle pes etmiş biri durmadan çalısıyo ve geri kalan zamanını da enerji toplamaya calısarak geciriyo. yoruluyosa adam ne yapsın diyebilirsiniz ama 1 kere geliyoruz dunyaya, "yoruldum" demek yeterli bi mazeret mi sizce???? adam sana nasıl katlanıyo ben onu çok merak ediyorum adamın enerjisini sömürmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu sarkiyi koymam lazim %100 uyuyor konumuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kızların şu mutsuz oldugunda sevgilileri hariç herkese dert yanmalarından nefret ediyorum. bize niye soruyorsun ki. git ona derdini söyle, onunla halletmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar