Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

this is where i stay

dunno

Öne çıkan mesajlar

böyle, COK seviyormus gibi takılıyo. "sen benim icin vazgecilmezsin" vs. ben de "belki de beni gercekten cok sıradısı bi sekilde seviyodur ve kimse onun kadar cok ve icten sevmeyecektir" diyip eger oyleyse ondan ayrılırsam be bir daha beni bu kadar cok seven biri olmazsa mutsuz olurum diye korkuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

böyle, COK seviyormus gibi takılıyo. "sen benim icin vazgecilmezsin" vs. ben de "belki de beni gercekten cok sıradısı bi sekilde seviyodur ve kimse onun kadar cok ve icten sevmeyecektir" diyip eger oyleyse ondan ayrılırsam be bir daha beni bu kadar cok seven biri olmazsa mutsuz olurum diye korkuyorum

Eğer yıllardır bahsettiğin aynı çocuksa bu çocuk onu tebrik ettiğimizi söyle.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

ilişki karşılıklı yaşanan bir şeydir. Sırf o beni seviyor diye devam edilmez ki, senin de onu sevmen lazım. Yoksa annenle falan ilişki yaşayabiliyor olurdun.

cok haklısın.
ben de onu seviyorum asık olmasam bile. ama daha cok onun beni seviyor olması beni ona çekiyor.
bir de uyumsuz oldugumuzu dusunsem de ona saygı duyuyorum. yaratıcı vs biri cunku bence. (asırı sıkıcı olmanın yanında)
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

o adami birakirsan, hem korkak olmadigini, hem kaybetcek biseylerin oldugunu + bunu göze alabilcek kadar cesur oldugunu kendine göstermis olursun.
o kadar güvenmemek lazim sözlere, sensiz yasayamam diyen adamin bile fikri degisebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Financial said:

Ne gerek var marjinal olcam diye abuk subuk şeyler yapmaya . Sıradanlık iyidir boşver . Onlar hayatlarındaki mutsuzlukları öyle kapatmaya çalışıyolar sen onlara özenme

ya oldugum gibi mutluyum ben ama bu tiplerin de "bi standartı koruma kaygıları olmaması" özenilecek bir sey bence.
Sosyal ağlarda paylaş

boyle bi insanla soyle ilişki yasanıyo:

zaten aynı ortama gereklilikten gitmis oluyoruz ve ordayken hemen bulusuyoruz. yoksa aynı ortama gelmemiz gerekmese k**ını kaldırıp gorusemez bile bence benimle öyle yorguuun öyle bitkinnn öyle pes etmiş biri

durmadan çalısıyo ve geri kalan zamanını da enerji toplamaya calısarak geciriyo.

yoruluyosa adam ne yapsın diyebilirsiniz ama 1 kere geliyoruz dunyaya, "yoruldum" demek yeterli bi mazeret mi sizce????
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

boyle bi insanla soyle ilişki yasanıyo:

zaten aynı ortama gereklilikten gitmis oluyoruz ve ordayken hemen bulusuyoruz. yoksa aynı ortama gelmemiz gerekmese k**ını kaldırıp gorusemez bile bence benimle öyle yorguuun öyle bitkinnn öyle pes etmiş biri

durmadan çalısıyo ve geri kalan zamanını da enerji toplamaya calısarak geciriyo.

yoruluyosa adam ne yapsın diyebilirsiniz ama 1 kere geliyoruz dunyaya, "yoruldum" demek yeterli bi mazeret mi sizce????

adam sana nasıl katlanıyo ben onu çok merak ediyorum
adamın enerjisini sömürmüşsün
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...