Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Yeni izledim filmi,gerçekten çok güzeldi.. İngilizlerle top oynamak hakikaten zevkli oluyor özellikle,lads,fellas,man on,time time,diye bağırıştıran hocalar ve pas vermeyince Paaaas itttt!!!,diye bağıran teammatesler olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bugün izledim bende çok beğendim. öneri için sağolun valla da 1974'de kaleciler eldivensiz miydi yani? bi pozisyonda kalecinin eldiveni yokmuş gibi geldi çünkü. neyse football = england Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 eldiven zorunlu değil zaten hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hemen underdog bi ingiliz takımla fm10 başlıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 topragın bol olsun clough reyis! http://www.youtube.com/watch?v=63B-HPgEnsI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar