Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 evet burakı twitterda bulduk http://twitter.com/BURAK_YURTSEVEN protip: bu dünyaya iki faildice fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 said: 90 kilo oldum dieeeetttt baslasiiinnn ;) AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA vay hintli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tek tweet ile 24 follower. bill gates ile yarışır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Burak, bunun için 2 gün falan düşündüm, ama kendime saklayamadım, paylaşmak zorundaydım. OLM NASI OLUR LAN! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 benziyor bide hintli ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kaza bayağı değiştirmiş adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 90 kilo bir hintli adam ama o olmadan raid başlamıyor anasını satayım. demek ki adam bir şekilde başarılı hintli olmasına rağmen. not: hintliler başarısızdır demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kaç kişi resimdekini Burak zannetti? Kendisi benzemediğini iddaa ediyor da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar