Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Arkadaşı Aileye Söyleme Sorunsalı!

Othranx

Öne çıkan mesajlar

babam bile bana kız ayarlamaya çalışan bi adam olduğu için hayatımda hiç böyle sorunlar yaşamadım =)

said:
Sly-One, 19 August 2003 02:10 tarihinde demiş ki:
günün olağan bir saatinde...
-anne
-ewet ?
-şey.. benim bi sewgilim war..
-aa ne güzel olm kutlarım.
-ama ankarada we buluşma sorunumuz war bizim..
ben ayda 1 gitmek istiyorum aslında. 1 günlüğüne gidip görüp dönmek. her ay bana böyle bişi yapmam için izin we maddi destek lazım da biraz.. :p(lazımsa tabi)
-dur bakalım babana da söliim düşünürüz.
gibi olur bence.hoş olur hatta.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

her ana babaya da söylenmez ama böyle. yani terslenir, lan ayda bir sevişip geri mi gelcen bu yaşta. saçmalama. otur oturduğun yerde. diyebiliteside var.
[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin

[Bu mesaj hella tarafından 20 August 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 20 August 2003 18:06 tarihinde demiş ki:
tüm mesajları okumadım ama ben böyle herhangi birşeyi birine söyleyip söylememe arasında kalınca şöyle düşünürüm
en kötü ihtimalle ne olur?
en iyi ihtimalle ne olur?
en iyi ihtimal en kötü ihtimali döverse söylerim...

ehehege çok güsel[hline]always on The Claymore
always next to Othranks
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 19 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki:
Ben yerınde olsam evı otel anlayısı ıle kullanırdım en kural tanımaz tavırlar ve soguk olmak uzerıne tıtremeye yol acar yanı bırsey sanarlar senı ve yuceltırler..
Aksı takdırde cok ıclı dıslı olursan Mom la Dadle
Uyuz ederler kı ben bırıncı teknıgı uyguladım yıllarca ve tınmadan duzgunce gıttı her ıs
Kız arkından onlara ne yaa
Durumu cok acık kız ark senın onların degıl
SOylememek en dogrusu[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†

oyoyoy. bu durumda mı gençlik?[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

söylemek zorunda değilsin.ama söyleyebilirsin.ve söylemezsen bu demek değildirki ailenle içli dışlı olma odana kapan evi otel gibi kullan.kendimden örnek wereyim

ailemle aram çok iyidir.son derece içli dışlıyız ama kız arkadaşımdan bahsetmem bu benim hayatımdır onlarda huyumu bilir sormazlar zaten,espri mayetinde yada akıl hocalığı tarzında arada kulağıma çıtlatırlar bikaç bişey,yani eve gelip odasına kapanan biri değilim olmamda ama özel hayatımıda anlatmam anlatsamda bişey farketmez ama anlatmam o konuda ciddiyimdir.

yani bu bi opsiyondur senin için.kendi aile yapın nedir bilemem ama kesinlikle bir seçenek bu zorunluluk falan değil.[hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
hella, 20 August 2003 20:00 tarihinde demiş ki:

her ana babaya da söylenmez ama böyle. yani terslenir, lan ayda bir sevişip geri mi gelcen bu yaşta. saçmalama. otur oturduğun yerde. diyebiliteside var.
[hline]
Ahaha *!kopar* :lol:[hline]Thelegbra 22 Agustos 2003 tarihinde demiş ki:
ne anlatıyon lam adama??
salak herif yaa sorcan
salak herif yaa sorcan???????????
masudhasuıdhasuıdhgasdjasudyhdasgbasydtgasd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 19 August 2003 03:36 tarihinde demiş ki:
Uzmanlara göre tartışmasız yürüyen ilişkilerde bir tutarsızlık ve bir tarafın bazı şeyleri hep içerisine atmasından dolayı bir anda bitebilen bir sevgi oluşuyomuş...

Benim yorumum değil tabi ki ama anımsatayım dedim.[hline

İnanılmaz güzellikte ve doğrulukta bir tespit... Bence ciddiye alınması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

mesafe kötü şey bi kere
ist teyim
edirneden bi kızla çıktım 2 ayı birlikte geçirdik
3. ay sonunda ayrıldım
kıskançlık bitirio harbiden

aileye söylemene gelince benim nerdeyse bütün çıktığım kızları ailem gördü tanıdı
saklamak manasız 16 yaşına gelmişsen

ama bayadır sapım ve saplık rocks :rock:[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 19 August 2003 02:10 tarihinde demiş ki:
günün olağan bir saatinde...
-anne
-ewet ?
-şey.. benim bi sewgilim war..
-aa ne güzel olm kutlarım.
-ama ankarada we buluşma sorunumuz war bizim..
ben ayda 1 gitmek istiyorum aslında. 1 günlüğüne gidip görüp dönmek. her ay bana böyle bişi yapmam için izin we maddi destek lazım da biraz.. :p(lazımsa tabi)
-dur bakalım babana da söliim düşünürüz.
gibi olur bence.hoş olur hatta [/b]

abi idol anne derim başka şey demem :rock:[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

ja benim babam psikiyatrist fakat bayada ii psikolukluk yapar.... sürekli çıktığın olsun ama ileri düşünmenin bu yaşta ((yaş:18)) mantıksız old. sölüo... mesela soruo kaç ay sürdü bu seferki bende yalan sölüom tabe yoksa ne yapcan evleneceksin herhalde gibisinden dokundurmalar yapıyor... bazen düşünüyorumda haklı lann....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mendoza, 23 August 2003 18:49 tarihinde demiş ki:
said:
DraculaVigorous, 19 August 2003 03:36 tarihinde demiş ki:
Uzmanlara göre tartışmasız yürüyen ilişkilerde bir tutarsızlık ve bir tarafın bazı şeyleri hep içerisine atmasından dolayı bir anda bitebilen bir sevgi oluşuyomuş...

Benim yorumum değil tabi ki ama anımsatayım dedim.[hline

İnanılmaz güzellikte ve doğrulukta bir tespit... Bence ciddiye alınması gerek.

bizde ööle bi sorun yok ama, onun da dedii gibi bazı gereksiz tartısmalara girmeye basladık,nedeni ise belli..uzaklık.

herneyse ben karar verdim anneme söylicem, ztn babamla aram felaket derecesinde..ama kuzenimin izmiri kazanması
berbat etkilicek olayı ama napalım..
Sosyal ağlarda paylaş

- Baba dışarı çıkıyorum. Anla işte.
- Al evladım para. Yeter mi bu kadar veriyim istersen daha?
- Ver istersen. Ya da gerek yok aslında.
- Al al rezil olma sonra
- Saolasın prof
- Vereyim mi bi beşlik bozuk olur?
- Acelem var ama iyi olur.

Bi anda beklemediğim kadar paraya bulanıorum ben bu konularda :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tmm beyler sorun çözüldü önce anama söledim annem dedi iyi olur böle şeyler ama ciddi düşünmen için erken, babama söledim iyi git dedi ehhe=) saolun hepniz hadi eywallahh=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Sosyal ağlarda paylaş

zuhaa yaş, sınıf, herşeyimiz aynı durumda...
Ben söyledim bizimkilere... Valla çok seviyom böyle takışmayı aileyle. İstersen söyleme ama benim hoşuma gidiyo inatlaşmak... Bu arada bizimkiler --yok derslerin şey olcak ot olcak bok olcak küçüksün" gibi geyiklere giriyo ben de yarılıyom. Hiç taktığım yok... Hatta babam bi gün "o arkadaşınla aran kenderleme'ninkinden (evet forumdaki kenderleme) farklı olmayacak" demişti, çok fesat anlamıştım :)

İşin garip yanı; benim cephemde aileyle ilişkim böyleyken kız arkadaşımın ailesi beni tatile bile çağırdı! Okul başladı ama bu hafta ya.... Yoksa ne yapıp edip giderim ben :D[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan aynı okuldayız evlencen haberimiz olmıcak. :P[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
upluyorum çünkü yardım lazım arkadaşlar, 16 sında gidiyorum ankaraya, 30 una kadar kalıcaktım sözde ama öğretmen evinde 22-23-26 haziranda sorun çıktı, beni evine alan varmııı=? =)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...