Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe-Denizlispor 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Denizli puana mecburdu ve iyi bir 3 puan aldık geç patlasakta sorun değil. Alex yokken Özer'in olması gerektiğini ve kıymetini belki artık anlamıştır Daum.
4 as adam kaybettik sarılardan haftaya Sivas deplasmanı zor olabilir.

Bir de şu Youla yine takım bulmuş boşta kalmamış hayret ettim, Denizli boşa para harcıyor nasılsa düşecekler zevk alsınlar artık kaçarı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ntvmsnbc.com/id/25047837/

said:
Fikstür avantajı diye tutturanlara selam olsun. Eğer Fenerbahçe, ligin en zayıf takımı önünde kendi sahasında bu kadar zorlanıyorsa fikstür avantajı nerede? Alex olmayınca bu takım oynayamıyor. Bir B planı niye yok bu takımın? Sorular çok ama yanıtlar nerede?

abi.. bu nasıl haber paragrafı.. köşe yazısına tıkladım snadım bir an.. AHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

Lan o herif saha şartlarını görmemişmi , barcelonayı koy o sahada top oynayamaz , tek yol var o sahada top oynamanın hücum hattın kafa toplarını indirebilecek kapasitede olacak uzun toplarla kalkacaksın atağa , yerden top gitmiyor zaten çamura takılıp kalıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda Ziya Şengül Cristian'a giydirdi. Aynen haftalardır dediğim gibi etliye sütlüye bulaşmadığını mücadele etmediğini söyledi, galiba paticik'i geç takip ediyor asdsada
Emre geberiyor her maç onun yerine de koşmaktan ve illa kart görüyor yorulup 65'te çıkıyor mecburen, üstelik Cris'in öne katetmesi de 0

Aslında bize sol açıktan daha çok, bir ısırgan DMC ile DC lazım, Lugano-Bilica'dan birine bişi olsa yedek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

mükemmel stadımız var diyenlerede selam olsun

Tokatspor maçını bile saha bakım çalışmaları nedeniyle Olimpiyat Statında oynamıştık harbi süper bakmışlar zemine , tam bir rezillik yeni çim getirmeleri lazım hemen o statda top mop oynanmaz harbi..
Sosyal ağlarda paylaş

bu taraftarın hakkı ödenmez. eve geldim, üç kat giysi+mont vs. ye rağmen donuma kadar ıslanmış durumdaydım. bünyamine söylicek laf bulamıyorum zaten...

bi ara "ulan daum acaba gökhan'ı da oyuna alıp üçlü forvet yapar mı" diyordum ki abime harbi adam değişikliği sonucu üçlü forvete döndük zevkten dört köşe oldum. daum gerçekten şaşırttı.

çok çok zevkli maçtı. emre başlı başına bir takım bunu tekrar tekrar gösterdi. santos giderek yükselişte. defans göbeğinde sorun çekiyoruz ama düzelir.

gümbür gümbür, Geliyoruz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...