ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 eski bir kameram var sony dcr-trv18e'ymiş hatta modeli. şimdi eskiden bu kameranın pixela diye bir programı vardı kasetteki görüntüleri aktarabiliyordum bilgisayara ama sony desteğini çekmiş sanırım o programdan veya öyle bir şeyler çünkü programın benim kullanabileceğim başka bir sürümü yok, olan da vistada çalışmıyor. windows movie makerla falan denedim ama algılamıyo bilgisayar kamerayı usb kablosu var ama ondan bağlayınca da sadece memory stickin içi gözüküyo hamal gibi kaldım. var mıdır önerisi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 firewire (ieee1394) bağlantısı varsa atabilirsin. usb yeteri kadar hızlı olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tv kartın varsa onun aracılığı ile aktarabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bi usb kablosu var bir de tek giriş-çift çıkış audio/video kablosu. tv kartı için 2. söylediğim kablo olur mu dicem de saçma olcak sanırım en iyisi firewire alayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar