reyou Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dert yakamda dusmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Noldu anlat ona göre yaklaşacağım bu vakaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahını aldığına inanıyosan haketmişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ah bozucu tavsiyeler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 boynum agriyo lan, bunun oncesinde kronolojik olarak kicim gozum sag kolum bacaklarim agrimisti, oncesinde grip olmustum, daha oncesinde basparmagimda uyusma oldu dahada oncesinde isaret parmagim yanmisti. yani vucudum tam randimanli 100% calismiyo bi turlu. biri bitiyo digeri basliyo simdi boynumun agrisi gececek ne baslicak kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dertler derya olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 simdi boynumun agrisi gecti sag gozum seyiriyo durduk yere. pirr pirrr peymacun diyorum artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar