adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şimdi hanımlar beyler ben 1(bir) adet level 70 mage olarak norhtrend'de uçmak istiyorum lakin uçamıyorum parası neyse vericem diyorum ama nasıl yapıcam bu işi 1200g var bi yol yordam gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 eğer bir main char olsaydı dalaran uçma noktasındaki adamdan heirloom cold weather flying alıp altına yollayabilirdin 1k golda ama sadece 1(yazıyla bir) lvl70'in olduğunu sölediğine göre lvl 77ye kadar go go %100 ground mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şimdi ben dalarana gidip onu alamıyomuyum? hiç bi şekilde gidemiyomuyum? bu dalaranın tamammı mı havada karada bi temsilcilği yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yok alamıyorsun main char lazım heirloom kitabı için birde karadan dalarana gidiyorsun sanırım teleport yoluyla su dalaranın altındaki mapte bir tane kristal vardı sanırım tıklayınca yukarı teleport ediyordu ama onun bir quest var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 adamınbiri said: şimdi ben dalarana gidip onu alamıyomuyum? hiç bi şekilde gidemiyomuyum? bu dalaranın tamammı mı havada karada bi temsilcilği yok mu? level 80 bi karakterin yoksa, 77 e kadar bekliceksin o zaman alabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 paramızla rezil oluyoruz! ben gidip kınayt online oyniyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bide dalarana bi portal actırıver 10 golda heartstone u da oraya al hatta kendin dalaran portalını ogrenene kadar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 O konuyla ilgili açıklama çok güzel aslında. Çok güzel bi kıta yarattık üzerinden uçup gidip görmezden gelmenizi istemiyoruz diyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 lvl 73'te galiba açılıyordu dalaran portal questi. ayrıca o nortrendde uçamama olayı kanser etti beni de. az önce 77 oldum çok mutluyum huzurluyum. uzun lafın kısası, lvl 77'ye kadar bekliceksin. no way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar