Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 heroes da vardı lan bu kadın sesleri görüodu hisler değişio, dokunduğun şeyin kokusunu aliosaun gizli bi GÜCÜN olabilir hero olabilirsin sen de dikkat et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Devokai said: Hayır abi, sineksin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yalnız açık yerlerde kullanılan klavye ve mouse pek iyi kokmuyordur herhalde.. gerçi koklamışlığım da yok.. bi de dyunun poposunu kaşırsa falan kötü olur.. ha bir de saçları yağlı ise ve saçlarını kaşırsa.. gerçi apartman kapısı metal ise onu tutması da iyi olmaz. bir de kayak eldivenleri falan var ya, onlarla uzun süre birlikte olmak da kötü olur. içi terli eldiven kokusu.. hmm.. kaleci eldiveni de bu konuya dahil edilebilir.. ha ayrıca halı saha maçı sonrası çorapları ellemeden çıkartmak gerekir. ama en kötüsü elbette tuvalet sonrası yaşanacaktır sanırım.. oraya kadar eğilip koklamıyoruz biz sonuçta. daha az iğrenç olanı ise bant koparma gibi işlemler.. o plastik kokusunu hiç sevmem. keza pul kokusu da iğrençtir. birisi ile tokalaşmak her zaman kötü olabilir.. bu kötü bişiymiş olm. psikolojik değil piskolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 fede said: piskolojik değil küçükken gama ışınlarına maruz kalmış olabilirsin. belki de radyasyon çağında olduğumuz için olabilir, zannediyorum beynin koku alma bölgesinde giden nöronların artık dokunma bölgesini de etkiliyor. mutasyon yani http://fringepedia.net/w/images/thumb/3/36/WalterBishopSnack.jpg/280px-WalterBishopSnack.jpg psikolojik demiştim ama burda bilimsel açıklama var. kesin doğrudur. ben de katıldım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dasaaa said: psikolojik değil piskolojik oh noesss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 oh yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dasaaa said: yalnız açık yerlerde kullanılan klavye ve mouse pek iyi kokmuyordur herhalde.. gerçi koklamışlığım da yok.. bi de dyunun poposunu kaşırsa falan kötü olur.. ha bir de saçları yağlı ise ve saçlarını kaşırsa.. gerçi apartman kapısı metal ise onu tutması da iyi olmaz. bir de kayak eldivenleri falan var ya, onlarla uzun süre birlikte olmak da kötü olur. içi terli eldiven kokusu.. hmm.. kaleci eldiveni de bu konuya dahil edilebilir.. ha ayrıca halı saha maçı sonrası çorapları ellemeden çıkartmak gerekir. ama en kötüsü elbette tuvalet sonrası yaşanacaktır sanırım.. oraya kadar eğilip koklamıyoruz biz sonuçta. daha az iğrenç olanı ise bant koparma gibi işlemler.. o plastik kokusunu hiç sevmem. keza pul kokusu da iğrençtir. birisi ile tokalaşmak her zaman kötü olabilir.. bu kötü bişiymiş olm. psikolojik değil piskolojik abiiii evet kaleci eldivenleri çok kötü öyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bende kokusunu aldığım şeyin tadını ağzımda hissediyorum o daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 o normal de dokunduğun şeyin tadını ağzında hissedersen mesela o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: Bir keresinde de bir adama otobüste kolu koluma değdi. hatırlıyorum istanbuldaydım hatta. adam leş gibi terli falan. dokunduğum anda dilimde iğrenç bişi olmuştu tükürmemek için zor tutmuştum otobüs içinde kendimi o adamın kolu olduğundan eminmiisn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: sizde de oluyor mu ya? Mesela, ne olsun, elma olsun elime elma alıyorum ama burnumu elmanın dibine kadar götürmeden koklayamıyorum o elmayı. ama ilk dokunduğumda bir anlık kuvvetli şekilde elmanın kokusunu alıyorum. piskolojik manyak mıyım? ne içiosanız aynısından istiorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sende Olfactophobia Osmophobia olabilir. koku fobisi. bu sayede her kokuyu daha güclü bi sekilde algilayabilirsin psikolojik olarak. ondan kaynaklaniyo olabilir dostum. migren hastalarinda görülüyodu daha cok öle hatirleyorum. var miydi sende öle bisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çok iyi koku almak bi hastalık mı yapma ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 of süperim ya bi postla teshis koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 said: çok iyi koku almak bi hastalık mı yahu bahsettigim bunun psikoloji tarafindan kaynaklanabilecegi. iyi koku almak daha farkli bisey takdir edersin kü. http://en.wikipedia.org/wiki/Osmophobia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tmm oraya baktım da çok detaysız olmuş ordaki bilgi. benim durumum farklı accık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 buraya bi dr. house lazım gerçi nil teşhisi koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dr oetker teşhisi koymuş o daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahuah gözleri de über über bakıyordu halbusem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi peki dusta, tuvalette filan? poponu silerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 buraya ciddi açıklama yazmıştım.. ama sorna sildim vebunu yazmaya karar verdim dostum sen sinek olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 lan her zaman olmuyor her saniye öyle bişey olsa sinek hayatı cidden of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 daha önce kokusunu hiç duymadığın birşey üzerinde dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar