Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dokunduğun şeyin kokusunu alma

Dynun

Öne çıkan mesajlar

yalnız açık yerlerde kullanılan klavye ve mouse pek iyi kokmuyordur herhalde..

gerçi koklamışlığım da yok.. bi de dyunun poposunu kaşırsa falan kötü olur.. ha bir de saçları yağlı ise ve saçlarını kaşırsa..

gerçi apartman kapısı metal ise onu tutması da iyi olmaz. bir de kayak eldivenleri falan var ya, onlarla uzun süre birlikte olmak da kötü olur. içi terli eldiven kokusu.. hmm.. kaleci eldiveni de bu konuya dahil edilebilir.. ha ayrıca halı saha maçı sonrası çorapları ellemeden çıkartmak gerekir. ama en kötüsü elbette tuvalet sonrası yaşanacaktır sanırım.. oraya kadar eğilip koklamıyoruz biz sonuçta. daha az iğrenç olanı ise bant koparma gibi işlemler.. o plastik kokusunu hiç sevmem. keza pul kokusu da iğrençtir. birisi ile tokalaşmak her zaman kötü olabilir..

bu kötü bişiymiş olm.

psikolojik değil piskolojik
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

piskolojik değil
küçükken gama ışınlarına maruz kalmış olabilirsin. belki de radyasyon çağında olduğumuz için olabilir, zannediyorum beynin koku alma bölgesinde giden nöronların artık dokunma bölgesini de etkiliyor. mutasyon yani

http://fringepedia.net/w/images/thumb/3/36/WalterBishopSnack.jpg/280px-WalterBishopSnack.jpg

psikolojik demiştim ama burda bilimsel açıklama var. kesin doğrudur. ben de katıldım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

yalnız açık yerlerde kullanılan klavye ve mouse pek iyi kokmuyordur herhalde..

gerçi koklamışlığım da yok.. bi de dyunun poposunu kaşırsa falan kötü olur.. ha bir de saçları yağlı ise ve saçlarını kaşırsa..

gerçi apartman kapısı metal ise onu tutması da iyi olmaz. bir de kayak eldivenleri falan var ya, onlarla uzun süre birlikte olmak da kötü olur. içi terli eldiven kokusu.. hmm.. kaleci eldiveni de bu konuya dahil edilebilir.. ha ayrıca halı saha maçı sonrası çorapları ellemeden çıkartmak gerekir. ama en kötüsü elbette tuvalet sonrası yaşanacaktır sanırım.. oraya kadar eğilip koklamıyoruz biz sonuçta. daha az iğrenç olanı ise bant koparma gibi işlemler.. o plastik kokusunu hiç sevmem. keza pul kokusu da iğrençtir. birisi ile tokalaşmak her zaman kötü olabilir..

bu kötü bişiymiş olm.

psikolojik değil piskolojik

abiiii evet kaleci eldivenleri çok kötü öyh
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Bir keresinde de bir adama otobüste kolu koluma değdi. hatırlıyorum istanbuldaydım hatta.

adam leş gibi terli falan. dokunduğum anda dilimde iğrenç bişi olmuştu tükürmemek için zor tutmuştum otobüs içinde kendimi

o adamın kolu olduğundan eminmiisn ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

sizde de oluyor mu ya?
Mesela, ne olsun,
elma olsun
elime elma alıyorum ama burnumu elmanın dibine kadar götürmeden koklayamıyorum o elmayı.
ama ilk dokunduğumda bir anlık kuvvetli şekilde elmanın kokusunu alıyorum.

piskolojik manyak mıyım?

ne içiosanız aynısından istiorum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...