Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Elimde şuan emektar Traldor's Oracle var...ve şuanki staffım bana mavi gözüküyor yani lvl50 altı bir artifact...Staffımın dur.'si %69 :P yere vurmaktan dayanamadı tabi vur babam vur yere olacaa buydu...Neyse bunun gidişi iyi olmadığından dün bi tane daha çıkardım bu bana sarı ve level50 item...nedir bu ya? artifactlar damagemi alır bu bence dünyanın en salak şeyi...Sen git artifactı çıkartmak için bi ton uğraş ,üstüne scrollar için bi ton uğraş, bide levelle...Sıradan drop itemlar gibi damage alsın...Bende dreamsphere var lvl10 şimdi bu damage alacak alacak ve ben yeniden mi çıkartcam çıkartsam bile bunu yenidenmi levelliycem...ıh ıh o gün oyunu bırakacaam gün olur valla...levellemek arghhhhhh....veya zahur içinde aynı şey... Yani Ben Artifactlerin Damage Almasına Karşıyım Kardeşim :([signature][hline]Azo [LVL50 4L3 Sorcerer] Kibos [LVL47 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hmm sert olmuş biraz galiba ama sözüm Mythic'e :)[signature][hline]Azo [LVL50 4L3 Sorcerer] Kibos [LVL47 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 normal itemlarım durability si %100 iken artifactlerin ya %150 yada %200 civarı olması gerekli. uykusuzluk yanlış yazdırabiliyor[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 20 Temmuz 2004 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Traldors en kolay arty. hem leveli kolay hem almasi, Ayrica cok yavas degrate oluyor. Eger kendini tank zannedip staffla etrafa vurmazsan cok daha yavas degrade olur. Ne zmndir kullaniyorum halen %100 durabilty si. tabi bu kolay bir staff gov 10 yapip yok olmasi filan uzer insani. Yinede mantiginda diger itemlarla ayni mantik var bir kere alip sonsuzakadar ayni itemi kullanamamak en azindan yeniden almak icin emek harcatiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Gorgo, 20 Temmuz 2004 09:17 tarihinde demiş ki: Neyse bunun gidişi iyi olmadığından dün bi tane daha çıkardım bu bana sarı ve level50 item...Ayni charda ayni artifacti iki kere activate edemezsin, onun icin dikkatli kullansan iyi olur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ciddimisin ya bunu atsam üstümden tekrar sıfırdan baslayamammı? offf ya bişeyden yakınıyorduk iki oldu neyse satarım bendeki 2 taneyi :P Zaten Tartaros Gift daha güzel[signature][hline]Azo [LVL50 4L3 Sorcerer] Kibos [LVL47 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 arasıra rvrda pow bitince lurikenleri interrupt etmekden başka bi yere vurmadım sopayı ya neyse....[signature][hline]Azo [LVL50 4L3 Sorcerer] Kibos [LVL47 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 traldor dışındaki hiçbir artifacti sakın repair ettirme hatta diğer itemları da repair ettirme tek bir istisna dışında, traldor gibi focus veren şeyler durability düştükçe etkilerini kaybediyolar mesela belt of moon ve dreamsphere, kesinlikle repair ettirmeye gerek olmayan artifactler, çünkü verdiği bonuslar condition düştükçe etkisini yitirmeyen bonuslar, ama staff öyle değil hele bir necro olarak iş o kadar kolay ki, belt of moon alıp beltin staffını kullanırsan üzerinde repair edilecek item kalmıyor nerdeyse, eğer +skill ihtiyacın varsa ve spellcraft ile bu ihtiyacını karşılamışsan tavsiye edilen şey bu +skillleri glove, boot gibi maliyeti düşük olan zırh parçalarına vermen ve hatta 99 quality olanlarından da (ucuz oldukları için) birkaç set bulundurman bu şekilde decay sonucu bir kaybın olmaz ben salak gibi traldoru sürekli repair ettirdiğim için şu anda 96'larda, 150-200 durabilitysi olduğunu sonradan öğrendim, sürekli 100 gördükçe de repair ettiriyodum zaten itemlarin condition 70ten aşağı düşmüyor, staff için 90 conditiondan sonra repair ettirsen optimum bir sonuç elde edersin, yani hem bonuslarından yararlanmış olursun hem de çabucak decay olmaz [edit] bu arada ben necron var diye aşağıda necro yazmıştım, sanırım sorc için kullanıyosun staffı ama sonuçta bişe değişmiyo :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Temmuz 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 itemlarin conlari dustukce verdikleri bonusda dusuyo ama. mesela 100% condutionken 15str 15dex 4bilmem ne skilli veriyosa, 70% cona dustugunde 5dex 5str filan veriyo. :)[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 gorgo pve için başka staff kullan hehe sen o artilerine xp kasarken bitiriyon staff ini.. seni emain de artik pek göremiyoruz nerelerdesin gözler seni ariyo target almak için :p ben pvp için tartaros pve için traldor kullaniyorum durationlari ikisininde ii durumda[signature][hline]Guinessa Darksta ML1 Stormlord 2L6 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: thanatos, 20 Temmuz 2004 17:18 tarihinde demiş ki: itemlarin conlari dustukce verdikleri bonusda dusuyo ama. mesela 100% condutionken 15str 15dex 4bilmem ne skilli veriyosa, 70% cona dustugunde 5dex 5str filan veriyo. :) hayır abi vnboards'ta okuduğuma göre kesinlikle düşmüyor sadece skill bonus ve focus veren şeyler etkileniyormuş tabi kendim denemedim ama necro bölümündeki TL bile böyle dediğine göre böyledir diye yazdım bi kenara Q. : I was just wandering what kind of bonuses remain after a piece of equipment reach 70% con. A. : +skill IE light/mana/void/painworking/matter/body etc etc ToA bonuses, stats, resists, +cap items all work on a 70% condition item. hatta yine SC ile ilgili bir konuda; Third, put your +skills (deathsight...etc) and focus bonuses on your staff and 1 or 2 of the cheapest peices of armor (gloves and boots). That way when it degrades to uselessness, it's cheaper to replace. The rest of your gear will effectively last forever. [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Temmuz 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 oyundaki en yüksek decay oranına sahip sınıf olan necro için birisinin açtığı bu konuda da bir takım tavsiyeler var hatta, decay probleminin önüne geçmek için neler yapılması gerektiği hakkında hepsinde genel anlamda skill ve focus dışındaki bütün item bonuslarının condition %70lere bile düşse efektif olarak çalıştığı belirtiliyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 iyimis ozaman :) tamir ettireni dovuyolar. :)[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 evet abi hiç gerek yok tamire falan ben nasıl ille 100 duration olsun diye sürekli repair ettim onu hala anlamıyorum ama zararın neresinden dönülürse kardır artık[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 artiafctler tekrar alinabiliyo duyugum kadari ile bi npc ye veriliyo geri buyuk ihtimalle active ettigin npc. sana lvl 0 ve hic kullanilmamis hali ile geri veriyo bastan lvl man gerekiyo diye duymustum dogrulugu hakkinda emin degilim ufak bi arastirmak gerekebilir.[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya sonuç olarak benim traldors mefta dün en son%69 du :P bide ipin ucu kaçınca patlayıcı fitili gibi hızlanıyor eskimesi... Tartaros rule benim icin...Yalnız sormak istediğim birşey var bu staffın verdiği mcl i normal mcl yerine kullanmak mümkünmü? Yani rp'ları ona harcamasak...?[signature][hline]Azo [LVL50 4L3 Sorcerer] Kibos [LVL47 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bence raging power alınıp, combat dışı power için de tartarosun mcl'si kullanılabilir böylece hem combatta hem de dışında mcl'niz olmuş olur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Gorgo, 21 Temmuz 2004 10:01 tarihinde demiş ki: Yalnız sormak istediğim birşey var bu staffın verdiği mcl i normal mcl yerine kullanmak mümkünmü? Yani rp'ları ona harcamasak...? 15dk reuse timer'i var artifactlerin. normal mcl'in 3dk. ayrica tartaros her artifact gibi combattada kullaniliyo. tartaros'u raging power yerine kullanmak daha mantikli raging power alcaksan, alma. ama mcl kesin al derim.[signature][hline]Donduma vami donduma? [Bu mesaj thanatos tarafından 21 Temmuz 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 teşekkür ederim...[signature][hline]Azo [LVL50 4L3 Sorcerer] Kibos [LVL47 Necromancer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ee evet mcl+staff daha mantıklıymış bu durumda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Serial in dedigi gibi pve rog staff kullan. PVE'de çok hızlı yıpranıyor itemlar. Bu arada bence oyundaki en iyi staff Traldors. Ben tartaros kullanıyorum ama Animist'ler henüz pierce bonus'dan faydalanamadığı için... Artifact'i geri verip lvl0 yeni arti alma konusunu bende bir patch'de okumuştum ama hangisi hatırlamıyorum. Belki 1.69'dur. Bize gelmedi yani. "Bu arada konu dışı ama Animist'lere gelen nerf ler pvp de ne kadar etkili oldu US oyuncularının fikri varsa söyleyebilir mi?"[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 aslında bakarsan bende traldorsumu seviyordum fakat baştan beri kıl gittim sopaya...ya artifact bana mavi ya ayar etti beni :) Neyse gittim çıkardım bi traldors daha. yenisi sarı fakat bunuda kullanamıyormuşum lol Eskisinde lvl50 item yazmıyor yenisinde yazıyor bu dur'isini düşüren bir etken olabilirmi acaba?[signature][hline]Azo [LVL50 4L3 Sorcerer] Kibos [LVL47 Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 staff dustugunde lvl50 item, aktif edince 45 oluyo zaten. :)[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Miguel, 21 Temmuz 2004 13:04 tarihinde demiş ki: Serial in dedigi gibi pve rog staff kullan. PVE'de çok hızlı yıpranıyor itemlar. Bu arada bence oyundaki en iyi staff Traldors. Ben tartaros kullanıyorum ama Animist'ler henüz pierce bonus'dan faydalanamadığı için... Artifact'i geri verip lvl0 yeni arti alma konusunu bende bir patch'de okumuştum ama hangisi hatırlamıyorum. Belki 1.69'dur. Bize gelmedi yani. "Bu arada konu dışı ama Animist'lere gelen nerf ler pvp de ne kadar etkili oldu US oyuncularının fikri varsa söyleyebilir mi?" demin gelen patchle fire and forget turretların hp i %60 azaldı[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ilk zamanlar towerlarin balkonlarina filan pet cikartiyolardi, onu duzelttiler, petlerin hpleri 60% azaldi vs.[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar