BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 men got two heads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gayipten_gelen_ses said: eski sevgilim sevişmiyelim masumluğu kaçıyor diyordu düşünün zihniyeti artık ! Ne masumluğu lahyn, ihtiyaç bu ihtiyaç! yemek yemiyo mu, tualete gitmiyo mu o gız hea soraydın bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 51 yaptım kumarda kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vaniLLe said: nasi yanee ruhun cükünde mi? demesi lazimdi iste o an. Thats a fact for %99 of real men. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vaniLLe said: nasi yanee ruhun cükünde mi? demesi lazimdi iste o an.Öyle dese bütün operasyon yatardı evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o değilde ananla nasıl tanıştımdaki ted ne güzel bir karkaterdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ana bacı yapmayalım beyler yeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ted sünepe lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://www.gonuldensevenler.com/ Bu İslami evlilik sitesinden hatun kaldırabilir mi acaba yaw? Karşıdaki abi-baba ile karakolluk olma riski ne kadardır ilerleyen olaylardan sonra acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ted süper <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Tatar Ramazan" said: http://www.gonuldensevenler.com/ Bu İslami evlilik sitesinden hatun kaldırabilir mi acaba yaw? Karşıdaki abi-baba ile karakolluk olma riski ne kadardır ilerleyen olaylardan sonra acaba? taktik iyi ya diğer siteleri sapık diye kötülemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Financial said: "Tatar Ramazan" said: http://www.gonuldensevenler.com/ Bu İslami evlilik sitesinden hatun kaldırabilir mi acaba yaw? Karşıdaki abi-baba ile karakolluk olma riski ne kadardır ilerleyen olaylardan sonra acaba? taktik iyi ya diğer siteleri sapık diye kötülemiş hey allam kendi farklı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Tatar Ramazan" said: gayipten_gelen_ses said: eski sevgilim sevişmiyelim masumluğu kaçıyor diyordu düşünün zihniyeti artık ! Ne masumluğu lahyn, ihtiyaç bu ihtiyaç! yemek yemiyo mu, tualete gitmiyo mu o gız hea soraydın bi? seks ayrı yemek yemek tuvalete gitmek ayrı. yemek tuvalet ihtiyaçtan öte "gereklilik"tir. seks ise "gereksinim"dir der kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors said: işte o karıalar evlendikleri zaman odun gibi yatarlar yatakda.. adam da kendine yemek yapabilen şişme kadın almış olur erkek kardeşim aynı cümleyi kurmuştu :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bir sevisme muabbetidir almıs gidiyor arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors said: abla? burda zaten bi kardeşim var 2. fazla sdfsdf =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 benim ablam avukat zaten hıh! hapse düşsem kurtarır ki beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Topic 1 hafta sonra günlüğü yakalayacak yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 şu topikte ted'e bile geldi zaten konu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 mevzu seks olunca talep artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors said: kıyafetleri, diğer bütün aksesuarları ve makyajıyla "SEKS İSTİYORUM İÇİMDE GEZDİRİN!" diye bağrınırken hatta ön sevişmelere vakıf olurken "bakireyim ki ben herkes bana kaymak tabaka istiyor ama ben istemiyorum" diyen hatun.. ve bu tarz karılar tarafından maymun edildiğini bile bile lades diyen erkekler pırayslıs may gad, etrafımda birkaç tane var bunlardan ve işin kötüsü güzel de kızlar birkaç istisna dışında. çıldırtıcı bi durum. tecavüzle sonuçlanma ihtimali yüksek. bu bahsedilen dış görünüş ve davranışların ardından "bütün arkadaşlarım bana yazıyo ya anlayamıyorum :((( neden ki herkes beni seksmek istiyor offf çok kötü böhü" diye dolanıyolar bide. salak la bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 %80 (anket yaptım) 17 yasına kadar kak git bana bi cay koy diye yetistirilen kız beklenti icinde olmamalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 öyle demeyin olm. yakıştığı için giyiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar