sinad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ne zevkli konuymuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 pascalnouman said: topicte testesteron oranı artmıs hemen dengeleyelim östrojen artmış testesteron değil seni bozdum , bilmişlik tasladım boostlanan egomla artık evden çıkabilirim edit:Gerçi konan fotoları düşündüğümüzde sen fotoyu koyanları düşündüğümüzde ben haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: Bir cuma sabahı açıln konu sadece 4 saatte legendary statüsü kazanmış. HLL TEAM! Okumadım bile ama bazı Türk kızlarında da özgüven eksikliğinden dolayı kimse beni becermek istemiyor tribi var. Hadi sağlıcakla aslında konu tam tersi bir görüş üzerine açılmıştı =) herkes beni becermek istiyor diye sadece bakana bile laf atan kızlar var diyen bir arkadas sayesinde, türkiye'de kadın erkek meselelerinden, cinselliğin bastırılmışlığına, normlara, tabulara, bir kıza nasıl teklif etmeli de tepki almamalıya, avrupa'da yok bunlardan tecavüze, korkulara kadar bir çok yöne saçılarak gelişen konu en son bak ama bu teklif etse bir şey demezler diyerek bilimum daş erkek fotolarına kadar geldi :) özetle böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Enee teşekkür ederim özet için :) Ayrıca o kızlarımızın tamamının özgüven sahibi olmasından çok erkeklerimizin tamamının abazan olmasından kaynaklanır. Yani dönüp kendimize bakmalıyız, testesteronu bastırmalıyız falan filan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Niye at gibi hatunları es geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi "tümü" "tamamı" "hepsi" die genellemeseniz ayıp be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tamamı özgüvensiz de demedim işte. Tek tük süper taş olan hatunlar dışındaki hatunların, şişme kadın bulsa sevişecek modda olan erkek yığını yüznden öyle hissettiklerini düşünüyorum Abi yok yanlış oldu genellemedim. Ben d eerkeğim de kendime şişme kadınla yatacak abazan demem sonuçta :D Çounluğu diyelim. Taksim'de her sene turistlere yapılanları görüyosunuz yılbaşında. Onlardan bahsediyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Niye at gibi hatunları es geçiyorsun. onlar benim ilgi alanıma girmiyor =) en azından şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 vay anam vay serhat neler dönmüş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 haydaa nilep gelmis. OLM BIZ TARTISTIK BITTI BILE. basa dönmeyin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 QueenofSpades said: dreagloth said: Niye at gibi hatunları es geçiyorsun. onlar benim ilgi alanıma girmiyor =) en azından şimdilik. Tamam girmemesi erkekler için iyi ama yinede repleri eksik etmeyelim. fukin imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ama nil =( ben uyurken epik tartışma yapmak olmaz ki. Gelip bikaç patinin daha nefretini kazanmam lazımdı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Sen uyanık olsaydın 38 sayfa olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: QueenofSpades said: dreagloth said: Niye at gibi hatunları es geçiyorsun. onlar benim ilgi alanıma girmiyor =) en azından şimdilik. Tamam girmemesi erkekler için iyi ama yinede repleri eksik etmeyelim. fukin imla Aslına bakarsan girmesi de erkekler için gayet iyi olabilir de neyse. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Sen uyanık olsaydın 38 sayfa olurdu. Oh teşekkür ederim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Amma uzadı lan konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @led wtb bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 daha çok wtw les then wtj diyeim biz ona abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: dreagloth said: QueenofSpades said: dreagloth said: Niye at gibi hatunları es geçiyorsun. onlar benim ilgi alanıma girmiyor =) en azından şimdilik. Tamam girmemesi erkekler için iyi ama yinede repleri eksik etmeyelim. fukin imla Aslına bakarsan girmesi de erkekler için gayet iyi olabilir de neyse. (:P) onu şey manasında demiştim aslında, yeterince darlanırsam erkek milletine olan inancımı son damlasına kadar tükettiğimde hatunlar ilgimi çekebilir. Şu an daha tüketmedim ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 neyse nerde kalmistik.. bir fransiz dilberi olan Olivier Martinez'den devam ediyoruz kizlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Çirkinleri mi koyuyorsunuz artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @queen: İyi demişsin de tükenmesin patide ne kadar süper erkekler var bi bilsen ^^ Ama cidden erkeklerin de çoğunluğu öküz yada kıro sanırım bu ülkede. Zor iş olmalı Türkiye'de kız olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gideri var öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 türk kızlarında egonun sınırı yoktur arkadaşlar. ne kadar çekersen o kadar uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar