Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing...

arian

Öne çıkan mesajlar

İlk önce birkaç sorum olucak daha sonra bide ricam :)
Hellsing kaç bölümden oluşuyor?Ayrıca bu yönetmenin -firmanında olabilir- başka böyle güzel animesı var mı?

Birde bende Hellsingin ilk 3 bölümünün türkçe altyazısı var.Acaba rica etsem elinde diğer bölümlerinde altyazıları bulunanlar bana [email protected] veya ICQ:65228043 adresinden ulaşırlarsa gerçekten çok mutlu olucam.
Dipnot 1:"animealtyazi.cjb.net" ilk 3 tanesini bu siteden bulmuştum fakat sanırım burası kapanmış, şayet nereye taşındığınıda biliyorsanız,yazabilir misini? ((adres sorar gibi oldu ama neyse :))
Dipnot 2:MSN yok :([signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Durlagcım bölümleri yazmıştı
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33284&page=3
impure souls:
order 01: the undead
order 02: club m
order 03: sword dancer

blood brother:
order 04: innocent as a human
order 05: brotherhood
order 06: dead zone

search and destroy:
order 07: duel
order 08: kill house
order 09: red rose vertigo

eternal damnation:
order 10: master of monster
order 11: transcend force
order 12: total destruction
order 13: hellfire[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

hayret daha hich kimse helsing daha once acilmisti searchi kullan dememish hatta virus cevap bile vermish :)[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

alt yazi, alt yazı diye araştırsana, uğraştırma beni..

bir ipucu: bazı alt yazı siteleri kapanmış, bu yüzden yeni topicler açılmıştı. Bir site yeni yerine taşınmıştı. Hatta altyazi.tasindik.com muydu öyle bişi. Hatırlamıyorum o yüzden araştırman çok iyi olur..[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL!
Sosyal ağlarda paylaş

kawa cım simdi soyle ki bizim indirdigimiz hellsingler zaten ingilizce alt yazılı yukarda da yazdıım gibi o nedenle nerden download edilir ne yapılır bilinmiyo..
Ayrıca su anda turkce alt yazı kaynagı olan www.divxaltyazi.com tarihe gömülgüdü ve yerine garip kullanım sekli olan bi site getirdikleri icin turkce altyazi bulmak hayli zor durumda..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sosyal ağlarda paylaş

Benimkilerde ingilizce altyazılı fakat benim ingilizcem çok zayıf olduğundan dolayı çoğu şey anlamıyorum.Filmin arasındada sözlüğe bakmaktada insan biraz zorlanıyor :) Bende Hellsing bölümleri kısa ve sözlerin fazla olmadığından dolayı yane hemen çevirisi yapılabilir diye düşünmüştüm ama...
Bu arada buyrun size 2 tane türkçe altyazı sitesi ben birincisini tavsiye ederim daha geniş içeriğe sahip ama ikincisindede bişiler varyane :)
Divx Planet
Altyazı.Tasindik (Ne biçim isim bulmuşlarsa)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hellsing in 13 bölümde türkçe altyazısı tamamlandı:)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
türkçe anime altyazıları için
http://animetr.port5.com/altyazilar.html
uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...