arian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 İlk önce birkaç sorum olucak daha sonra bide ricam :) Hellsing kaç bölümden oluşuyor?Ayrıca bu yönetmenin -firmanında olabilir- başka böyle güzel animesı var mı? Birde bende Hellsingin ilk 3 bölümünün türkçe altyazısı var.Acaba rica etsem elinde diğer bölümlerinde altyazıları bulunanlar bana [email protected] veya ICQ:65228043 adresinden ulaşırlarsa gerçekten çok mutlu olucam. Dipnot 1:"animealtyazi.cjb.net" ilk 3 tanesini bu siteden bulmuştum fakat sanırım burası kapanmış, şayet nereye taşındığınıda biliyorsanız,yazabilir misini? ((adres sorar gibi oldu ama neyse :)) Dipnot 2:MSN yok :([signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Durlagcım bölümleri yazmıştı http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33284&page=3 impure souls: order 01: the undead order 02: club m order 03: sword dancer blood brother: order 04: innocent as a human order 05: brotherhood order 06: dead zone search and destroy: order 07: duel order 08: kill house order 09: red rose vertigo eternal damnation: order 10: master of monster order 11: transcend force order 12: total destruction order 13: hellfire[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sağol Virus, peki altyazıları?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hayret daha hich kimse helsing daha once acilmisti searchi kullan dememish hatta virus cevap bile vermish :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 :) "Search"'den baktım zaten 2 tane konu açılmış ama tam incelemedim.Bide zaten benim için önemli olan altyazısı :) Bu arada hala kimseden birşeyler çıkmadı :([signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 alt yazi, alt yazı diye araştırsana, uğraştırma beni.. bir ipucu: bazı alt yazı siteleri kapanmış, bu yüzden yeni topicler açılmıştı. Bir site yeni yerine taşınmıştı. Hatta altyazi.tasindik.com muydu öyle bişi. Hatırlamıyorum o yüzden araştırman çok iyi olur..[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 türkce altyazı bulmak tamamen iskenceye donustu su son günlerde ayrıca bendeki hellsing ler ingilzce altyazılı oldukları icin kasmadım hic[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Az önce İlk bölüm, The Undead'i izledim sardı baya güzelmiş=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sen daha dur :) alexander anderson bi cıksın ortaya :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bone ,hani hellsing, hani turkce, hani altyazilari varsa ve ben alabilelirmiyim senden..hani ;o[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ühühü :( hala bir ses seda çıkmadı...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 kawa cım simdi soyle ki bizim indirdigimiz hellsingler zaten ingilizce alt yazılı yukarda da yazdıım gibi o nedenle nerden download edilir ne yapılır bilinmiyo.. Ayrıca su anda turkce alt yazı kaynagı olan www.divxaltyazi.com tarihe gömülgüdü ve yerine garip kullanım sekli olan bi site getirdikleri icin turkce altyazi bulmak hayli zor durumda..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Benimkilerde ingilizce altyazılı fakat benim ingilizcem çok zayıf olduğundan dolayı çoğu şey anlamıyorum.Filmin arasındada sözlüğe bakmaktada insan biraz zorlanıyor :) Bende Hellsing bölümleri kısa ve sözlerin fazla olmadığından dolayı yane hemen çevirisi yapılabilir diye düşünmüştüm ama... Bu arada buyrun size 2 tane türkçe altyazı sitesi ben birincisini tavsiye ederim daha geniş içeriğe sahip ama ikincisindede bişiler varyane :) Divx Planet Altyazı.Tasindik (Ne biçim isim bulmuşlarsa)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 13 bölümüde izledim ama hiçbirşey anlamadım sonundan? Biri bana anlatabilir mi?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hellsing in 13 bölümde türkçe altyazısı tamamlandı:)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hellsing yeni bölümler projesi vardı ona ne oldy ? mangası veya animesi çıktımı çıktıysada nerden bulurum ?[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bende halen ariyorum altyazi ingilizce turkce fransizca olabilir varmi bildik site? ustekilere baktim yok oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Benim izlediklerim alt yazılıydı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 http://www.divxforever.com/index.php?act=subz&CODE=03&id=5383 işte link,arayan bulurmuş,altyazı sitelerine baksaydnız bulurdunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 divxpalnette olmayan orda olabiliyormus demekki. eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hellsing'in 1 tane oav'ı var değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Şimdilik evet ama 3 tane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar