dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 basit bir soru aslında ama çözümünü bulamıyorum bir türlü 1564 satırdan oluşan sütünlar var elimde.. A sütunu zaman bilgilerini içeriyor B-C-D sütununlarında ise bu zamanlara karşılık gelen değerler var. Şimdi soru şu, B-C-D sütunlarının her birinin maximum olduğu değer için karşılık gelen zaman nedir? B diyelim ki max olarak 0,313805 ve bu t=3,16sn'de oluyor.. C'nin max'ı başka ve karşılık gelen t değeri de farklı olacak.. vs. bunu otomatik nasıl yaptırtabilirim? buldurabilirim..? [hr] ilk olarak address index falan denedim, max değer B sütununda nerede diye ama ı-ıh sökmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 =MAX ( b1:b1564)=ax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gibi bişey. formülü o yani. maxla hangi sütun olduğunu çıkarıcan, a ya eşitlicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 mod o max değildi yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 düzeltip yazıcam, yanlış anlayıp saçmalamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 array formula gibi bişiler olması lazım ama ı-ıh.. index ve match li bişiler olacak elbet. ama ??? arrggggghhh abi şöle küçük şeylerde takıldıkça daha çok sinirleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi array'lerde üzerine gelince çalışan array bozuluyor mu be? yok ctrl shift enter da işe yaramıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 =INDEX(A1:A1564;MATCH(MAX(B1:B1564);B1:B1564;0)) Bunu yapınca B1'den B1564'e kadar olan sayılardan maksimum'u bulup, onun satırında ve A kolonunda bulunan değeri döndürmesi lazım. (Biçimlendirilmiş yazılarda niye smileyler çıkıyor ki :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 asdasdasdasdasd oldu oldu oldu :D aaaaaaarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çok saçma bi yol öneriyordum az kalsın, index ve match hatırlatınca geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yaw ben yapamadım.. öle aptal aptal.. aaahuhauah kafamı kırıcam yaw.. neyse lan yardım yetişti neyse ki :D salaklığıma yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar