Zep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 o makineyle olmaz. aletin başı çok uğraştırır.şöyle bi başı olması gerekir aletin. bence sende 3 nömeraya vur 10 numero olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi ne kastırıyosunuz, üç numara başlığı olan tüm aletlerle olar. önce saçlar uzunsa eşek traşı hesabı kırpcaksın tabi, yoksa takılır kalır saçlar fln. sonra vur makineye, en fazla düzeltmesi biraz sürer her yer aynı uzunlukta olmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 o makinenin başlığı 3 numara değil işte. 1,2 yapar 4 yapar ama 3 yapamaz bilader o makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahahahahha gece 2'ye kadar saçlarıyla uğraştım bi bölüm uzun bi bölüm kısa arkalarda derdi gözüküyo üstler desen ayrı bişi oldu ben çok eğlendim de abim şu sıralar berberdedir kesin. bu arada neymiş TIRAŞ ŞEYSİYLE SAÇ 3 NUMARA DEĞİL 2-3-4-5-6 karışık bi numaralar oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 foto isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 at hırsızı gibi oldu tipi koca kafası çıktı, foto makinesi evde kaldı akşam eve gittiğimde silmemişse gösteririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 merak ettiğim nokta abin kazansaydı napcaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ehehehe :D bedouin! Foto istiyorum en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tıraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Çokakıllıadam said: Tıraş ah fıratcığım, bu ara bir tdk eksikliğidir gidiyor sen de. traş tıraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 oha harbi tirasmis ne ara girdi o i araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Hep vardı o "ı" permatik, jilet reklamlarından dolayı öyle yanlış öğrenmişiz hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar