sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 EVET BİTTİ 5/6 YAPTIM GALİBA SELAM. BYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ya hey allam biten var bitmeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aferin size mini mini birler çalışkan ikiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 cumartesi son WUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bella said: ya hey allam biten var bitmeyen var. birgün senin de bitecek my young padawan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yazık ya millet hala final falan derdinde. KIYAMAMSSSS(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 calimero said: yazık ya millet hala final falan derdinde. KIYAMAMSSSS(:P) olay çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 senden daha iyi durumda olduğumuz kesin, şansın olsa üniversiteye dönmez miydin ? bırahyaaaaa bu ben yetişkinim ayaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayır benımkiler artı sonsuza gidiyorlar. okul uzatmadan bitirdin mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 1 hafta var daha:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ilk dönemi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 benim de acıklanmıs hepsi en sonunda. gene ortalamayı 2 nin üstünde tutmayı başardım. geçen sene 2.02 idi, bu donem düşürseydim bir sonraki dönem yurt dışında olcağımdan otomatik olarak 2 dönem boyunca 2 nin altında kalcaktı ve burs gidicekti, dd ve dc olan dersleri dayiyacaklardı..bu yüzden süper oldu gene 2 nin üstünde tutmuş olmam. 2 nin üstünde derken bu sene de 2.01 sdfs. ama yükselticem seneye kesinlikle. bu arada hocam durumum çok kritik, böyle böyle diye açıklama yapıp, mail attım bazı hocalara, az daha yuksek not verebilirmisiniz diye. Beklediğimden de düşük verdiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ya işte bir aksilik olmazsa tek ders kalacak yaza.Ya tek ders sınavı en kötü yaz okulunda alıp bitiriyorum. benim de ortalama derdi var, notlar açıklanınca 2.00 gördüğüm anda kutlamalar başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 barbu said: bu arada hocam durumum çok kritik, böyle böyle diye açıklama yapıp, mail attım bazı hocalara, az daha yuksek not verebilirmisiniz diye. Beklediğimden de düşük verdiler :( bunu ben de yaptım. şekil a; Hocam merhabalar, , Sizden ufak bir ricam olacak.Vizelerde notlarım 80 ve 85 idi.Sunumumuzu da mail adresinize göndermiştik.Fakat final sınavı pek beklediğim gibi geçmedi.Tabi ki kalmak gibi bir kaygım yok ama son senem olduğu için ve ortalama sıkıntım olduğu için geçen sene FF notuyla kalmış olduğumdan dolayı vereceğiniz not ortalamam için çok önemli.Tabi yine sizin takdiriniz ben sadece bir hatırlatma amacıyla bu maili yazıyorum.Bu dönem için tekrardan teşekkür ederiz, hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 daha fazla yalaklık yapılamaz bi hocaya herhalde :D teşekkür Bella.Senin nası durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Gözünüz aydın olsun hepinizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sipeyskeyk said: senden daha iyi durumda olduğumuz kesin, şansın olsa üniversiteye dönmez miydin ? bırahyaaaaa bu ben yetişkinim ayaklarını ahuah yine benim 10 yıllık tanıdığımmış gibi yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bi ara bunalıma girdim iyice uzadı diye de uzamicak herhalde.of bilmiyorum. en korktuğum sınavım iyi geçti.1 dersimden böyle sınırdayım işte adamın insiyatifine bağlı eğer bi 5 puan falan verirse tek ders sınavına kalıyo diğer dersim,vermezse 2 dersten uzuyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ya işte bende etki etmemiş. hatta dediğim gibi beklediğimden de düşük vermişler:D gerçi bi dersin vize ve finali fena değildi ama ödevler yoktu ve sadece sene boyunca 2 derse gittim. diğerinin de finali çok kötüydü.. ama aldığım nota göre bile daha fazla bekliyodum:D resmen hatirlattim kendimi hocalara sdfs. ya da onlar cok cimri herkese az verdiler bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Benimde bitti bugün . Sanırım 5/8 yaptım . Bakalım ortalama ne olucak sınav sonuçlarını bekliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 @bella aynı durumdaymışız, ben yırttım sıra sende.Go get'em tiger :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aynı durumda olduğumuz için sordum zaten özellikle,bu durumdakileri kendıme yakın hissedıyorum acılarını paylaşıyorum ehaueh biri daha vardı böyle unuttum şimdi sdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 :) birimiz hepimiz hepimiz birimiz için. gerçi daha açıklanmadı çok fena patlayabilirim de düşünmemeye çalışıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bişi olmaz,sınırdaysan ödev falan iste. tabi gıcık bi hocaysa gg :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar