Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ordan çekemiyosan oyun içinden maçın id sini yazıp çekebiliyosun
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bazı replayleri download edemiyorum ben ya. check file deyince bulamıyor replayi, öyle kalıyor.
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Serverlar bozuk olabiliyor arada. o tuşun yanındaki ? işaretine gelin orda sorun varmı yokmu yazar
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 1500 lük patilerle yaptığınız maçların linkini vermeyin abi
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 match id: 4952946 Fnatic vs KDE Dream Hack finali dün akşam oynandı bu maç son günlerde izlediğim açık ara en iyi maç, şampiyonların liginin adına yakışan bi final olmuş. bu arada smackdown olayı gittikçe daha da güzel gözükmeye başladı gözümde. şimdi bu maçta da görüceksiniz bi ara boku çıkıyor ahuh güzel heyecan katıyor PS: oyunu izlemeden skor tablosuna bakmamaya calisin, kazanan direk belli ediyor kendini.
tantun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Phyx said: match id: 4952946 Fnatic vs KDE Dream Hack finali dün akşam oynandı bu maç son günlerde izlediğim açık ara en iyi maç, şampiyonların liginin adına yakışan bi final olmuş. bu arada smackdown olayı gittikçe daha da güzel gözükmeye başladı gözümde. şimdi bu maçta da görüceksiniz bi ara boku çıkıyor ahuh güzel heyecan katıyor PS: oyunu izlemeden skor tablosuna bakmamaya calisin, kazanan direk belli ediyor kendini. eet çok güzel maçmış, sağol
sharky Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bu smackdown u ne zaman soyluyor ? DoT dan falan olunce mi ? Vindicator ne zaman birini oldurse smackdown goruyorum :D
tantun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sharky said: Bu smackdown u ne zaman soyluyor ? DoT dan falan olunce mi ? Vindicator ne zaman birini oldurse smackdown goruyorum :D Smackdown'u sadece preorder edenler yapabilir, onlarda ekstradan "N" tuşu taunt yapıyor. Taunt edilen adamın üstünde kırmızı bir el işareti çıkıyor. 30 saniye içinde Taunt ettiği adamı öldürürse "smackdown" oluyor, tam tersi olursa "humiliation". Amacı sadece geyik
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bu arada koydum replayde yanlis bilgi vermisim. best three formatinda yapilmis finaller. ilk maci fnatic diger ikisini kde kazanmis:2-1. dreamhack sampiyonu kde olmus =/
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Admin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=4922279 Bu da benden Polywog Priest. ilk defa oynadım sanırım ama güzel eğlenceli bir oyun oldu ;)
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=5027410 efsane oyun çevrildi dün. engimiz oyun basında "gg" diyip bıraktı hero secimlerini beyenmeyip temps yanlıs itemler gitti ben aptal aptal ölünce itemleri geç cıkabildim madman kastı kastı çevirdi oyunu çok net concede oyunuydu yoksa.
tantun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Phyx said: bu arada koydum replayde yanlis bilgi vermisim. best three formatinda yapilmis finaller. ilk maci fnatic diger ikisini kde kazanmis:2-1. dreamhack sampiyonu kde olmus =/ Evet :) 2. maç 4957526 3. maç 4962730 Nasıl final maçı anlamadım, yedikleri gank'in haddi hesabı yok. Ortalık ward cenneti yine gank yine gank.
Öne çıkan mesajlar