Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Replay paylaşım başlığı

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
match id: 4952946

Fnatic vs KDE

Dream Hack finali

dün akşam oynandı bu maç

son günlerde izlediğim açık ara en iyi maç, şampiyonların liginin adına yakışan bi final olmuş.

bu arada smackdown olayı gittikçe daha da güzel gözükmeye başladı gözümde. şimdi bu maçta da görüceksiniz bi ara boku çıkıyor ahuh güzel heyecan katıyor

PS: oyunu izlemeden skor tablosuna bakmamaya calisin, kazanan direk belli ediyor kendini.
Mesaj tarihi:
Phyx said:

match id: 4952946

Fnatic vs KDE

Dream Hack finali

dün akşam oynandı bu maç

son günlerde izlediğim açık ara en iyi maç, şampiyonların liginin adına yakışan bi final olmuş.

bu arada smackdown olayı gittikçe daha da güzel gözükmeye başladı gözümde. şimdi bu maçta da görüceksiniz bi ara boku çıkıyor ahuh güzel heyecan katıyor

PS: oyunu izlemeden skor tablosuna bakmamaya calisin, kazanan direk belli ediyor kendini.

eet çok güzel maçmış, sağol
Mesaj tarihi:
sharky said:

Bu smackdown u ne zaman soyluyor ? DoT dan falan olunce mi ?

Vindicator ne zaman birini oldurse smackdown goruyorum :D

Smackdown'u sadece preorder edenler yapabilir, onlarda ekstradan "N" tuşu taunt yapıyor. Taunt edilen adamın üstünde kırmızı bir el işareti çıkıyor. 30 saniye içinde Taunt ettiği adamı öldürürse "smackdown" oluyor, tam tersi olursa "humiliation".

Amacı sadece geyik
Mesaj tarihi:
bu arada koydum replayde yanlis bilgi vermisim.

best three formatinda yapilmis finaller. ilk maci fnatic diger ikisini kde kazanmis:2-1. dreamhack sampiyonu kde olmus =/
Mesaj tarihi:
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=5027410

efsane oyun çevrildi dün.

engimiz oyun basında "gg" diyip bıraktı hero secimlerini beyenmeyip
temps yanlıs itemler gitti
ben aptal aptal ölünce itemleri geç cıkabildim
madman kastı kastı çevirdi oyunu çok net concede oyunuydu yoksa.
Mesaj tarihi:
Phyx said:

bu arada koydum replayde yanlis bilgi vermisim.

best three formatinda yapilmis finaller. ilk maci fnatic diger ikisini kde kazanmis:2-1. dreamhack sampiyonu kde olmus =/

Evet :)

2. maç 4957526
3. maç 4962730

Nasıl final maçı anlamadım, yedikleri gank'in haddi hesabı yok. Ortalık ward cenneti yine gank yine gank.
  • Yeni Oluştur...