cimaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Selam arkadaşlar. Bildiğiniz gibi CNBC-E bu ay Star Wars bölümlerini yayınlıyor, tabi reklamları dönüyor Phantom Menace'in. Ben de bu Darth Maul denilen kılıksızı gördüm uzun bir zaman sonra. En son 10 yaşındayken falan McDonalds oyuncağını vermişti, o oyuncaktan da korkup çöpe atmıştım zaten. Neyse ben reklamda Maul'u gördüğümden beri rüyama giriyor, terleyerek uyanıyorum, üstümü çıkarıyorum sonra tabi bunlar özel şeyler. Çok kötüyüm arkadaşlar kaç gündür gözüme uyku girmiyor ne yapabilirim. Kılıksıza bakın ya http://www.stargods.org/ClintonDarthMaul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok artık gargamelden de korkuyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://www.sineport.com/poster/2002/longtd.jpg bu gözler de korkutur seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aklına jedilerı getir uyandıktan sonra bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yatmadan önce 3 kere Master Yoda de kuş gibi uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 3 kere bloody mary de bloody mary ve darth maul kapışsın sen de avp izlermiş gibi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben de princess leia'yı görmekteyim, kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 your jedi mindtricks won't work on me madafaka! de, sonra üç kulhuvallah bir elham oku. edit: sith olcak o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Uyumadan önce başka bişi düşünmeye çalış, belki düşündüğün şeyi görürsün rüyanda. Bide çok rahatsız oluyorsan bi psikoloğa git utanılacak bişi deil psikolağa gitmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sağol Wastyrx tavsiyelerini dikkate alacağım. Peki mesela nasıl şeyler düşünmeliyim, bir de bildiğin iyi bir psikolog var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi trollüyo musun ciddi misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 /tıred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ciddiysen ben sana en kralından psikolog da bulurum psikyatrist de. Tecrübeliyim baya. Ama trolldür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 takmyacaksın tak açacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yatmadan önce 3 kere force be with you dinimiz amin de. Geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bilader, HE tetepe olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Buyse said: post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Boşuna kasmayın legendary olmaz bu topik Sırf bunu quotelayabilmek için zorla legendary yapacaksınız şimdi bu topiği yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 darth maul'a kılıksız dedikten sonra zaten pek yaşaman olası değil. her türlü gg sin. kocaman kabza ile kafana vura vura oldurur artık seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben star wars ile hobi düzeyinde ilgileniyorum bir şey olmaz. nil arkadaşım psikoloji konusunda bilgili olduğunu söylemenden dolayı eğer konuşmak, dertleşmek istersen bir tık ötende olduğumu hatırlatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 İhtiyacın varsa ben bir tık ötendeyim arkadaşım. Darth Maul aklına gelirse Obi Wan'ı düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 cimaci said: sağol Wastyrx tavsiyelerini dikkate alacağım. Peki mesela nasıl şeyler düşünmeliyim, bir de bildiğin iyi bir psikolog var mı? Önerebiliceğim herhangi biri yok malesef. Sana kalmış ne düşüneceğin.. Neler ilgini çekerse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 jedi tapınağında var bi tane en sağlamından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar