toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Slint said: Değer. Ama ben hala oyunun betadan çıktıktan sonra ücretli olucağına inanmıyorum. hakkaten boyle bi umut var mı icinde? preorder edenleri gerizekalı yerine koyacaklar mı diyosun caktırmadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Penthesilea said: Financial said: hayatımda bir tek oyuna para vericem o da diablo 3 . o da tabi eğer çıkarsa ben ölmeden . beleşken iyi hon paralı olunca dotaya devam yada varsa pirate edition öyle olurmouse bozmak icin para mi vericen? espriyi kaçırdım ama açıklarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Financial said: Penthesilea said: Financial said: hayatımda bir tek oyuna para vericem o da diablo 3 . o da tabi eğer çıkarsa ben ölmeden . beleşken iyi hon paralı olunca dotaya devam yada varsa pirate edition öyle olurmouse bozmak icin para mi vericen? espriyi kaçırdım ama açıklarmısın sanırım diablonun genelde sadece sag ve sol click'le oynandıgına dikkat cekerek, "durmadan sag click ve sol clickten başka bir şey yapmayacagın bir oyuna mı para vereceksin?"i ima suretiyle inceden bir espri yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kesinlikle değer hatta ben oyunu oynamadan önce pre-order yapmıştım sırf videoları görerek. Fistan said: ben alalı 4 ay falan oldu arada bi taunt kullanıyorum millet noluyo lan wtf falan diyor bu aralar smack down demiyor onu çözemedim kaldırmıslar heralde Onu nasıl yapıyoruz ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 değer kesinlikle taunt yapma zevkine ulaşmak bile başka sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 taunt nasıl yapıyoruz ya birisi sölesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 xaty said: taunta basıp adama tıklıyorsun. 30 saniye içinde öldürürsen smackdown oluyor ama o 30 saniye boyunca rakip seni görebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 NErde oluyo bu olay hiç dikkatimi çekmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 normal oyunda işte. default key n. seç rakip herolardan birini bas n ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 tf2 20 dolarken bu oyuna 30 dolar vermek.....,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sus fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 olum paramla bütün patiye hon ısmarlarım sorun diil de, allahın çapulcu oyununa 30 dolar vermem sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 okadar zenginsen koymamalı 30$ demekki veremediğine göre sölediklerimde bir gerçeklik var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hona 30 dolar verceğime sana üç beş atsam daha iyi, en azından üstüne başına bişeyler alırsın :@:@:@:@:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 HON a 30$ kesinlikle değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 olm ağzın kokuyo sus artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar