Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mini Countryman, mininin SUV aracı 4 kapı, istenirse 4 tekerden çekiş, 181hplik yeni cooper S motoru, dizeller de var tabii, 19inc jantlar, genis ic hacim ve arkada istenirse 2 veya 3 koltuk secenegi. start stop tusu ve frenden enerji kazanım sistemi de opsyonel. bence tasarımı süper şık. ve ingiltere fiyatı da 17000 pound, 1.6 motorla da türkiyeye geldiginde çok üzücü olucanı sanmıyorum. 55 60k tl den baslicak gibi duruyo nekadar kullanışlı olur tartışır, ama zaten offroad meraklılarına hitap edecek bi araçolacağını sanmıyorum. yüksek clubman diyebiliriz. ama haftasonunda "country" ye gitmek için de bire bir gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Selam, Enteresan... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 4 çeker i tecrübe etmek isterim bu arabada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mini ile BMW arasında ilişki vardı değil mi? Saçmaladım mı? BMW'nin 4 çeker sistemini falan çakmışlardır belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 off çok tatlı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Kendercik said: Mini ile BMW arasında ilişki vardı değil mi? Saçmaladım mı? BMW'nin 4 çeker sistemini falan çakmışlardır belki... mini yi bmw üretiyor. x6 dan daha ii bi crossover bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 selam oyuncak mı bu salih dayı saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Selam, Silphatos'um Salih dayın sana kurban olsun. Seni almadılar mı askere? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi arabayı alıp ısırasım geliyo yani okadar şirin bi araba. kesinlikle eşimde olmasını isticegim araba. ki arada bi ben kullanabiliym :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 "roket adam" said: off çok tatlı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 isim kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yeni bir mini cooper s sahibi olaraktan teyzeme x1 q5 tarzı bi araba bakıyorduk. Bunu önerecem ona. Bakalım ne diyecek. Ismi cidden daha ii olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 x1 - q5 - mini cooper? hepsinin arasında dağlar kadar fark var, yapmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "roket adam" said: x1 - q5 - mini cooper? hepsinin arasında dağlar kadar fark var, yapmayın yani. farkındayım. aranılan özellikler normal bir araca kıyasla yüksek sürüş 4 çeker olması ve beyaz renk ise daha bir çok opsiyon girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7mKC-RLT81g http://www.youtube.com/watch?v=ny-BJKXRq2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 su araclari gorunce evlenesim geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ahah(tu) forumda ne kadar çok kişide eşinin aracını kullanma fantezisi varmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kim ne derse desin umurumda degil yollar bozuk olmadıgı müddetçe kullanması inanılmaz zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bozuk yolda niye zevksiz olsun ki (: Bozuk yolda da keyifli bir oyuncağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kendercik said: Bozuk yolda niye zevksiz olsun ki (: Bozuk yolda da keyifli bir oyuncağa benziyor. cooper s için demiştim ben. Countryman bir cooper gibi olacaksa pek rahat bir sürüş olmayabilir bozuk yollarda. Kasım ayında gelecek yazıyordu geçen bir dergide. O tarihe kadar test drive yapmak olanaksız. Şile yolunda bu arabayı merak ediyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Çok güzel çok beğendim. Hatırlarsanız bunun lansman modelinde bir tarafında kayan kapı vardı, seri üretime taşımamışlar gibi görünüyor. Aslında eşimizin arabasını kullanmak değilde, eşimizin veya kız arkadaşımızın Mini'sini kullanmak fantazisi diyelim biz ona.. Sahibi olarak binmeye cesaret edemediğimizden kaynaklanıyor kesinlikle :) Countryman ise Cooper kadar kadınsı görünmüyor rahatlıkla alıp binebiliriz bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bu mini neymiş kardeşim :) Herkesin içinde kalmış. Kız arkadaşına eşine almak isteyenler hatta sırf bunun için evlenecek olanlar! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 begendim gay havasi gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar