Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Countryman

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Mini Countryman,
mininin SUV aracı

4 kapı, istenirse 4 tekerden çekiş, 181hplik yeni cooper S motoru, dizeller de var tabii, 19inc jantlar, genis ic hacim ve arkada istenirse 2 veya 3 koltuk secenegi.
start stop tusu ve frenden enerji kazanım sistemi de opsyonel.
bence tasarımı süper şık. ve ingiltere fiyatı da 17000 pound, 1.6 motorla da türkiyeye geldiginde çok üzücü olucanı sanmıyorum. 55 60k tl den baslicak gibi duruyo

nekadar kullanışlı olur tartışır, ama zaten offroad meraklılarına hitap edecek bi araçolacağını sanmıyorum. yüksek clubman diyebiliriz. ama haftasonunda "country" ye gitmek için de bire bir gibi duruyo

Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

Bozuk yolda niye zevksiz olsun ki (: Bozuk yolda da keyifli bir oyuncağa benziyor.

cooper s için demiştim ben. Countryman bir cooper gibi olacaksa pek rahat bir sürüş olmayabilir bozuk yollarda. Kasım ayında gelecek yazıyordu geçen bir dergide. O tarihe kadar test drive yapmak olanaksız.

Şile yolunda bu arabayı merak ediyorum mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel çok beğendim.

Hatırlarsanız bunun lansman modelinde bir tarafında kayan kapı vardı, seri üretime taşımamışlar gibi görünüyor.

Aslında eşimizin arabasını kullanmak değilde, eşimizin veya kız arkadaşımızın Mini'sini kullanmak fantazisi diyelim biz ona.. Sahibi olarak binmeye cesaret edemediğimizden kaynaklanıyor kesinlikle :)

Countryman ise Cooper kadar kadınsı görünmüyor rahatlıkla alıp binebiliriz bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...