Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 4 TANE TAZMANİALI BOXERIM VAR ,SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 zipzip said: asıl büyüyünce mıncıklanıyolar.küçükken yazıkgençken de öyle ama yaş kemale erdi mi ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 off çok süper bişi en kısa zamanda size gelip sevicem şeker vericem sdkfjhdkfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Coder said: bi tek ben mi kardeşim boxer almış lafını kardeşim don almış olarak anladımboxer diye bir cins olduğunu bile bilmiyordum.önce don sandım.sonra baktım konu pati pet te,köpeğine don almış heralde diye düşündüm.konuyu açınca anca düştü jeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Dynun said: off çok süper bişi en kısa zamanda size gelip sevicem şeker vericem sdkfjhdkfjsdsen gel ben de sana vericem küs- aman şekeri :D dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yalnız bu hayvan yavruyken mi koşmaya elverişsiz yoksa arka bacaklarında bi sorun mu var. koştuğunu hiç görmedim ya. yürümeyi de pek sevmiyo =( veterinere götürücez bakalım her durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Önce don zannettim ben de. Çok tatlı bakıyor, kat kat yımış yımış bişi bu be ahahaha sağlıklı büyüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 rnegi pek hoş değil aynsından arkadaşım da var o da 5 haftalıkken almıştı 1 yaşında şimdi çirkin bişey zayıf falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 evet ben de sevmiyorum boxerı. renkleri değişiyo bildiğim kadarıyla da yine de tipsiz köpek türü. bulldog kanı taşıyo ne de olsa dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 daha beterini söyleyeyim ben okurken parça parça okuduğum için kırış kırış ne yapacaz bilemiyorum filan diyince aklıma bu t-box lardan almış ütü mü yapsa nasıl yıkasa karar veremiyor sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bize ne kardesinin donundan demeye gelmistim, kopekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abi o kutu gibi şeyin içinde uyuyo. ve oradayken hayatta kaka veya çiş yapmıyo. havlayınca banyoya götürüyorum direk. kaka problemini tam çözemedik ama en azından çişi kontrol altına aldık şimdilik :D süper hayvan ya bi de ayağımı dişlemese dsfds. dalmacyalı yavrusuna da bakmıştık bi süre bu ondan kat kat iyiymiş. hem kokmuyo hem kontrollü dışkılıyo aynı bebek gibi çişi gelince mıyklıyo süper yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 asdas ben de perky pug aldım wow'da, hepsinden şeker o. aşı derdi veteriner masrafı falan da yok, mis gibi :)-D ama sanırım kurt var hayvanda, kıçını sürte sürte falan yürüyo, bi dr00d'a göstersem iyi olcak (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Coder said: bi tek ben mi kardeşim boxer almış lafını kardeşim don almış olarak anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 su gune kadar 2 boxer sahibi olarak oncelikle yemegine cok dikkat et kilo almasin fazla birinci sebeb kilosuyla salya ve horlama orantisi artar. kuyrugu kestirmeni tavsiye ederim cok yakisiyor. Onun disinda inanilmaz zeki hayvanlar cok kolay egitebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 köpeğin büyüyünce direk will smith olcak benden söylemesi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 of benim de vardi boxerim. harika hayvanlar. cok özledim oglusumu. yanniz benimki melez oldugu icin burusuk deildi öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya ben bu köpekten nefret ederdim görününüş olarak ama tanıdıkça sevdim. internette de öyle yazılmış zaten. hep patileriyle bişeyler yapmaya çalışıyo ondan boxer denmiş. çok sevdim yani bu türü. dalmaçyalıya bakmıştık bi süre ama onla başa çıkamamıştık bu iyiymiş hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Büyüyünce çok salya derdi olcak. :) Birde 5-6 yaiından sonra dikkat etmek lazım epilepsi vs benzeri beyin odaklı hastalıklara genetiksel olarak çok yatkınlar. Benim boxer 4 sene önce malesef beyin apsesi ve epilepsiden ölmüştü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Coder said: bi tek ben mi kardeşim boxer almış lafını kardeşim don almış olarak anladım Bende öyle anladım :D Ulan ne boxermış bulunmaz hint kumaşından mı yapılmış diye :D Aşılarını yapmadan sokağa sakın çıkarma, gezdirmeye yani, yoksa sokağa aşı için yine çıkarcan :D Neyse büyüdüğünde harika vucudu olur o köpeklerin. Bol bol et yedirip gezdirmen gerekiyor. Bir arkadaşımın bir boxerı vardı, köpekte arnold gibi vucut vardı ama köpek şamar oğlanına dönmüştü. Soytarı gibiydi, şu kanişler gibi. Kalıbının köpeği değildi yane :D Seninkide öle bişey olmasın çok garip geliyor ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ha bide tuvaletini ilk nereye yaparsa genellikle yine oraya yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Gaap said: Büyüyünce çok salya derdi olcak. :) Birde 5-6 yaiından sonra dikkat etmek lazım epilepsi vs benzeri beyin odaklı hastalıklara genetiksel olarak çok yatkınlar. Benim boxer 4 sene önce malesef beyin apsesi ve epilepsiden ölmüştü :/ bizi uğraştırmadan ölürse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 AHahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ama çok seviyorum o ayrı dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar