Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Güzel yazmış, son satırdaki mesaj da ayrı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bülent arınçı da fotoşoplasanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 "Tatar Ramazan" said: Güzel yazmış, son satırdaki mesaj da ayrı güzel. yazının geneli ile alakası var mı peki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 emo yu elestiren ergen dilbilgisiyle yazmasaymi$ ikna ihtimali artarmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Estel_Anorien said: bülent arınçı da fotoşoplasanıza. yapmaya çalıştım ama bülentciğim kepçük kulaklarını bir türlü sığdıramadım sinir oldum kapadım sakin bir anımda tekrarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Esh said: emo yu elestiren ergen dilbilgisiyle yazmasaymi$ ikna ihtimali artarmi$. ehaha yazan da ayrı bi olay ama emo'lara dönelim biz. bu arkadaşların "dünyaya ne bok yemeye geldik" keseciği yırtık.. bu yırtık bazen kafaya alınan darbeler ile düzelebiliyor. ailelerin çocuklarını aşırı koruyucu, gözetici ve takip edici tavırlarının sorun yarattığına inanıyorum ben. diesel'in be stupid reklamı altında "aptallıktan alınan dersler en önemli derslerdir" demiştim. gerçekten de öyledir! çocuklarınız olduğunda aptal olmalarına ve hata yapmalarına izin verin. tüm dünyayı onlardan soyutlayıp süper korumacı olduğunuz anda hazırcı oluyorlar. tembel ve işe yaramaz ve amaçsız.. bırakın hata yapsınlar, sıkıntı yaşasınlar.. gırtlaklarına kadar pisliğe batsınlar ve çıkamazlarsa sizin onlara el uzatmayacağınızı sansınlar. debelenip kendileri çıksınlar -ya da öle sansınlar- üstü kapalı bir denetim ile hata yapmalarına izin vermek lazım diyorum özetle. yoksa boka dönüyorlar işte. her neyse, emoları anneleri şimdi dövse de bi bok olmaz onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 emolar iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 calimero said: "Tatar Ramazan" said: Güzel yazmış, son satırdaki mesaj da ayrı güzel. yazının geneli ile alakası var mı peki??? Var gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ama abi bazıları öyle güzelki yani ölürüm ya ölürüm. istesin yatı katı arabayı yazlıgı kışlıgı herşeyi üstüne yapim paspas olıyım ayagına zhuahua :D edit : her 3 haftada bir muntazam garbıç bölümüne bir emo resmi koyarım. birde küçük rakı açarım birde posta gazetesındeki yaşlı bir amcamızın bir şiiri vardır. beyaz peynir gibiydin tarzında bir şiirdi tam hatırlamıyorum onu açarım. okur okur hüzünlenirim. ama yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 fazla popülist bir yazı. emo dediklerimiz, abercrombie giymeyen varoş çocukları değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yazı başarılıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 narziss said: her paragraf için ayrı bir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 En Manasız Olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tam Gülse Birsel yazısı olmuş. Az populist çoğunlukla gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Arkasokak said: fazla popülist bir yazı. emo dediklerimiz, abercrombie giymeyen varoş çocukları değil midir? degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi bırakınız allaseniz. gülse birsel i severim ama yazı cidden 3. sınıf bir gazete yazısı (makalesi vs). Konu ne, emolar... Emo tarifi sıradan adam tarzında yapılmış (sıradan adama bir dediğimiz yok, ama sen gidip de türkiye nin en çok okunan gazetelerinden birinde yazıyorsan bir farkın olacak) sonra bunlara karşı verilen, önerilen ne? anneleri cimcirsin, anaları babaları sahap çıksın. arkadaş tamam sen annenin bir cimciği ile yola gelmiş olabilirsin ama konu bu kadar mı sığ işlenir yahu? ve yazı sonu olarak da konuyla tamamen alakasız popülist bir söylem. başta da dediğim gibi gülse birsel i severim, akıllı kadındır az çok ama yani yazı sınıfta kalmış. bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Eheheh iyi demiş. Aileler aklı başında olmadıktan sonra çocuklarından hayır beklemek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yazi harika (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Fin said: yazi harika (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 görsen birsen. ah ahh cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gülse çok ii yazmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Herkes bir emo. Emolar biraz daha çok dışa vuruyorlar. Entellektüel Meymenetsizler Ordusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar