Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emo

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

emo yu elestiren ergen dilbilgisiyle yazmasaymi$ ikna ihtimali artarmi$.

ehaha

yazan da ayrı bi olay ama emo'lara dönelim biz.

bu arkadaşların "dünyaya ne bok yemeye geldik" keseciği yırtık.. bu yırtık bazen kafaya alınan darbeler ile düzelebiliyor.

ailelerin çocuklarını aşırı koruyucu, gözetici ve takip edici tavırlarının sorun yarattığına inanıyorum ben. diesel'in be stupid reklamı altında "aptallıktan alınan dersler en önemli derslerdir" demiştim. gerçekten de öyledir! çocuklarınız olduğunda aptal olmalarına ve hata yapmalarına izin verin. tüm dünyayı onlardan soyutlayıp süper korumacı olduğunuz anda hazırcı oluyorlar. tembel ve işe yaramaz ve amaçsız.. bırakın hata yapsınlar, sıkıntı yaşasınlar.. gırtlaklarına kadar pisliğe batsınlar ve çıkamazlarsa sizin onlara el uzatmayacağınızı sansınlar. debelenip kendileri çıksınlar -ya da öle sansınlar-

üstü kapalı bir denetim ile hata yapmalarına izin vermek lazım diyorum özetle. yoksa boka dönüyorlar işte.

her neyse, emoları anneleri şimdi dövse de bi bok olmaz onlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

ama abi bazıları öyle güzelki yani ölürüm ya ölürüm. istesin yatı katı arabayı yazlıgı kışlıgı herşeyi üstüne yapim paspas olıyım ayagına zhuahua :D

edit : her 3 haftada bir muntazam garbıç bölümüne bir emo resmi koyarım. birde küçük rakı açarım birde posta gazetesındeki yaşlı bir amcamızın bir şiiri vardır. beyaz peynir gibiydin tarzında bir şiirdi tam hatırlamıyorum onu açarım. okur okur hüzünlenirim. ama yirim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bırakınız allaseniz. gülse birsel i severim ama yazı cidden 3. sınıf bir gazete yazısı (makalesi vs).

Konu ne, emolar...

Emo tarifi sıradan adam tarzında yapılmış (sıradan adama bir dediğimiz yok, ama sen gidip de türkiye nin en çok okunan gazetelerinden birinde yazıyorsan bir farkın olacak)

sonra bunlara karşı verilen, önerilen ne? anneleri cimcirsin, anaları babaları sahap çıksın. arkadaş tamam sen annenin bir cimciği ile yola gelmiş olabilirsin ama konu bu kadar mı sığ işlenir yahu?

ve yazı sonu olarak da konuyla tamamen alakasız popülist bir söylem.

başta da dediğim gibi gülse birsel i severim, akıllı kadındır az çok ama yani yazı sınıfta kalmış.

bence...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...