Financial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 marjinal olmamak ne kadar güzel bişey ya. Şu an kendi giyim tarzımı takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 adamın yüzü çok sureal geldi. ermiş sanki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sinem kobal gayet çirkin.sokakta görsen dönüp bakmazsın.rahat 10-15 kere yüz yüze gelmişimdir.çirkin işte arda da bu hatadan dönücektir.aston martinin gs kaptanı olmanın milkyon doların getirisi sinem kobal deil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Sanki arda da padişahın sol toplarından çıkma bi surata sahip ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 cenx said: adamın yüzü çok sureal geldi. ermiş sanki adam. o feraceden kaynaklanıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Financial said: Sanki arda da padişahın sol toplarından çıkma bi surata sahip ha o kadar şey yazdım yakısıklı yazmadım farkındaysan.arda sempatik bi tip ama adriana limanın kocasına bak bence.paran varsa yakısıklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Adrianadan sonra zaten ben her türlü ilişkiye normal olarak bakıyorum aga . O adam nedir öyle ya . Bizim jahreini al daha iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gelinlik çok kötü.. ha damada lafım yok.. adam zaten damatlık giymemiş laf atacak bir damatık yok ortada muhtemelen evlenmeyi çok aceleye getirdikleri için gelinliği komple otel odasınınperdesinden yapmışlar iki dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 elindekiyle muhtemelen böyle perihihih havasi vermeye calismis da fail olmus. sinek öldürmek icin zimbirtilar var ya onlara benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gelinlik guzel,duvak saç baş bozmuş,elbise baya guzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gelinliğin kendisi güzel evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kızlar.. allah aşkına evlenseniz giyermisiniz bunu? besleme kıyafeti gibi http://i37.tinypic.com/wb78et.jpg gözünüz gelinlik görsün hanımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu daha güzelmiş http://s2.thisnext.com/media/400x400/Celtic-Wedding-Gown_950F11CB.jpg hayır o değilde adamların "cheap" ddediği gleinlik bile daha güzel cheap http://www.cheap-wedding-secrets.com/image-files/sabinacelticdress.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben giymem. nilde o gelinlik icerisinde ev hanimi gibi durmus, olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben de giymem ama sadelik her zaman güzeldir AY SÜPERMİİEŞ demedim zaten, güzel giymem için gördüğümde ağzımın suyu akmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sadelik güzel evet ama, bununki fazla sade olmus. bi tek duvaga ve o sineklik gibin seye özenilmis gibi duruyo. ama tabi ''pamuk pirenses gibiiii olcam iihihihi'' tribinden de kacinmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hani kızların nil i beğenmesini anlarım abidik gubidik giyiniyor, bişeyden korkmuyor, tarzı var falanfilan da cidden nil i erkek gözünden beğenen varmı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben beğenmiyorum arkadaş. acaip gıcık bişi. erkek olarak beğenmemeyi bırak evladım olsa böle gıcık evi terkederim "sigara almaya gidiyorum" diyip.. seneler boyu "lan bu adam sigara da içmiyordu.. alla alla" diye sorar durur kendine.. ya da gıcık ya, sormaz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 babacummostors senin gösterdiklerin daha beter. ama o besleme kıyafetinde de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sonuncu cheap olan kötü tamam ama nilinkinden iyidir internette sade ve güzel bulamadım henüz ehe ama evet sadelik iyidir.. çok olmadığı sürece bu arada hellokitty li pembe gelinlik gördüm osuruk eşliğinde güldüm ama nil son yıllarda neredeyse her gelinin yaptığı hatayı yapmamış ve olmayan omuzlarına straplez giymemiş her hatun straplezi kaldıramaz ama kaldıramayanlar efendime söyleyeyim göğüs kısmınıdolduramayanlar böyle gelinlikler giyince çok kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Sevgili Babacummostors, Dikkat ettim de son dönemlerde çok ibnemsi mesajlar atmaya başladın, lütfen ayağını denk al. Bak saygıdan noktalama işaretlerine bile özen gösteriyorum, cümlelerde typo yapmamaya özen gösteriyorum anla diye. Seni seven kamyoncu, Sevgiler alt egon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ooo kariyida bosattim cocuklarida bende yaparim kariyerde cocukta durexim artik elimde cocuguda yapacam besikte ooooooo tam nil sarkisi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sevgili matama, nil'in 3 şarkıda kullanacağı malzemeyi 1 şarkıda harcamışsın. müsrifliğin lüzumu yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nil guzel hatun aslinda da kadinsi hicbi ozelligi olmadigindan- veya gostermediginden (td Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 erik ağacı gibi bişey. kütür kütür gibi ama odun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar