screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Hadi millet herkes her gün girdiği siteleri yazsın Paticik hariç Basketbol www.basketbolseverler.com www.batug.com Futbol www.fanatik.com.tr www.galatasaray.com Bilg. Oyunları www.merlininkazani.com www.trgamer.com Mp3 (aslında çok var ama en çok kullandığımı yazıyorum) www.mp3shits.com Extra www.shockhaber.com www.oynasana.com www.hotmail.com Hade Link Paylaşımı Açıldı yazın sağa sola linklerinizi Go Go Go[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 www.eksisozluk.com www.starwarsgalaxies.com www.starwars.gen.tr www.avaturk.net[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 her gün olmasa da sayılı olduğundan surf yaptıklarım şunlar: (surf random bi olay genelde benim için, ne lazımsa oradayım) yahoo.com (en çok yahoo.zaten her yere yahoo dan ulaşıyorum surf olayında..) graphic-forums.com gamespot.com megagames.com bunlar en sık girdiklerim[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 www.suprnova.org www.animedownload.com www.narutochaos.com www.avaturk.net/forum ve paticik[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 suprnova'da surf nasıl yapılır abi bi söyler misin eheheh iki klik yapıp birşeyler indirmekten öte bi site değil midir :) surf benim için normalde random bir olaydır siteler beni nereye yönlendirirse oraya giderim, bi bakmışım alakasız sitelere varmışım.. neyse "surf" değil de "her gün gittiğiniz site" diyorsanız forum.paticik.com tabii ki...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ha bi de zamanında kasıp bi sörf listesi hazırlamıştım kendi çapımda.. bakalım bir ara tekrar kasıp bu listeyi update edicem.. http://forum.paticik.com/view.php?id=45745[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 neyse kaldırdım şifreli söyliyim underground un başını alın u yu a yapın sonunada .net ekleyin yararlı sitedir [Bu mesaj Angelfire tarafından 21 Temmuz 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 "Hadi millet herkes her gün girdiği siteleri yazsın " topic başlığıylan içeriği birbirie ters diyeyim ozaman :)[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ben başlığa uyarak en çok ziyaret ettiğim yerleri yazacağım -her gün girdiğim değil-. *mail.yahoo.com *www.google.com *www.avaturk.com *www.level.com.tr *www.oynasana.com *www.avault.com *www.trgamer.com *www.download.com *www.fileplanet.com *www.eksisozluk.com son olarak dün postal'ın forumlarını keşfettim, adamlar bana n00b dedi üzüldüm :D *web2.gopostal.com/cgi-bin/ib3/ikonboard.cgi[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 21 Temmuz 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 www.sencene.com www.fenerhaber.net www.fenerbahce.org www.cigicigi.net...[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar