sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 parca parca olan muzik dosyalarini birlestirsin, ses efektleri koyabiliyim arka fona, hatta sonra resimler falan ekliyip video haline donusturebileyim hepsini. var mi bildiginiz boyle freeware program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 windows movie maker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 onda ses dosyalari uzerinde calisilabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 efek mefek ekleniyo mu bilmiyorum da, parça parça olan sesleri birleştirebiliyo olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 .wma formatinda benim elimdekiler. onlari import edemiyorum desteklemedigi icin. converter bakiyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sony vegas pro biraz karışık gelebilir ama basit aslında edit: freeware gözümden kaçmış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 audacity var ses konusunda oldukça efektif bir program. efektler felan ekliyorsun, bir de open source idi sanırım. ama resim, video ekleyip video yaratma opsiyonu yok. video konusunda sony vegas veya adobe premiere kadar özellikli bir şey yapmıyorsan şunu önerebilirim: sesleri birbirine bağlamak, seslerle oynamak, efekt eklemek için audacity. hazırladığın şarkının üstüne resim eklemek için windows movie maker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 audacity ye bakiyim indirip freeware mis. cok ozellikli bir sey yapmayi dusunmuyorum. 2 program isimi gorur sanirsam. tesekkurler yardim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 gold wave + adobe premiere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sony vegas tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar