rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Arkadaşlar merhaba. oyunu videolardan felan izledim bundan yaklasık 7-8 ay once yükleyip 10 gunluk trial den oynamıştım fakat kurmadan önce tabi bayağı ugrastım.. aynı hata suan yine karsımda ve bu hatayı nasıl çözecegimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim; Tskkurler. error copying C:data1miles*.* HATA BU..
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 E GUZEL HOCAM MADEM KONUNUN İSMİNİ DEİŞTİRİYORSUNUZ E BİRDE BİLGİ VERİN NASIL YAPACAGIM BUNU ?
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 forum moderatörüyüm, mythic teknik servis sorumlusu değil. sorunun cevabını bilmesem de kuralları uygulamakla yükümlüyüm. sakinleşip sabırla cevap beklemeni tavsiye ederim.
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 boyle bir sorunla karsilasmamistim ama belki isletim sistemi ve bilgisayar konfigurasyonunu yazarsan belki burada yardimci olan cikar.
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Windows XP -SP 3 Amd Athlon 4800 2.5 Ghz Duo Core 1 Gb Ram 1 Gb Paylasımlı Ekran kartı 160 HDD (Oyuna Özel olarak 35 Gb lik alan ayırdım; 10 Gb lik Setup + Oyunun kurulması için >' YEREL DİSC D ' ) FAKAT ESKİ PC şuankinden daha kötuydu Ona da kurdum yani bence durumun Pc özellikleriyle bi ilgisi yok.. yinede yardımcı olabilirseniz sevinirim
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Arkadaşlar Mümkünse Oyunu Kurup oynayanlardan biri Miles Dosyasındaki Dosyaları Uploadlayabilir mi mümkünse Rapid olmasın
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tesekkur ederim fakat hata aynen devam ediyor :S anladım ki Problem Miles dosyasında deil Nasıl yaptıgımı Bİr hatırlasam :S
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kullanıcı adını, şifreni girdikten sonra çıkan ekranda "Perform Full File Check" diye birşey var, onu yapmayı denedin mi?
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 arcane said: Kullanıcı adını, şifreni girdikten sonra çıkan ekranda "Perform Full File Check" diye birşey var, onu yapmayı denedin mi? TAM OLARAK NERDE BU :S
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Oyunun launcherda. Eğer launcher sende hiç açılmıyorsa oyunun forumundan bir araştır istersen, o opsiyonun dosya sorunlarını ortadan kaldırması lazım.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sanırım arkadaş daha o noktaya ulaşamamış, kurulumda sıkıntı yaşıyor. kurulum dosyaları hdd'deyse birisi bozuk olabilir, baştan indirmen gerekebilir.
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Evet Hdd m De kurulum dosyaları bu oyunu yaklasık 1 yıl once indirmiştim Kendi sitesinden İndirme sırasında hata oldumu bilmiyorm Ama o zamanlar bi şekilde kurmuştum ben nasıl oldugunu hatırlamyıorum :S
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 I noticed when warhammer is installing for me it was E:gameselectronic artswarhammer online - age of reckoning or whatever but during the install is says e:data1miles*.* so I copied the data1 folder to the base of my install drive root E: so it looked like E:Data1Miles hit retry then it says can't copy support pb etc etc so I kept placing the folder from the cd where it said it couldn't copy none of which of course was the real install path being the E:gameselectronic artswarhammer and after all the errors it installed in the correct place! Hopefully this helps others. BU YAZIYI BİRİSİ TERCUME EDEBİLİR Mİ? İNGİLİZCEM YETMİYOR :)
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bayağı bir harf hatası var galiba ama, adam cd'nin içindeki data1/miles dosyasını hatayı verdiği adrese kopyalayıp yapıştırmış, hata verdiği zaman da retry demiş sürekli yanlış anlamadıysam.
Öne çıkan mesajlar