rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Arkadaşlar merhaba. oyunu videolardan felan izledim bundan yaklasık 7-8 ay once yükleyip 10 gunluk trial den oynamıştım fakat kurmadan önce tabi bayağı ugrastım.. aynı hata suan yine karsımda ve bu hatayı nasıl çözecegimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim; Tskkurler. error copying C:data1miles*.* HATA BU.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 E GUZEL HOCAM MADEM KONUNUN İSMİNİ DEİŞTİRİYORSUNUZ E BİRDE BİLGİ VERİN NASIL YAPACAGIM BUNU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 forum moderatörüyüm, mythic teknik servis sorumlusu değil. sorunun cevabını bilmesem de kuralları uygulamakla yükümlüyüm. sakinleşip sabırla cevap beklemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 boyle bir sorunla karsilasmamistim ama belki isletim sistemi ve bilgisayar konfigurasyonunu yazarsan belki burada yardimci olan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Windows XP -SP 3 Amd Athlon 4800 2.5 Ghz Duo Core 1 Gb Ram 1 Gb Paylasımlı Ekran kartı 160 HDD (Oyuna Özel olarak 35 Gb lik alan ayırdım; 10 Gb lik Setup + Oyunun kurulması için >' YEREL DİSC D ' ) FAKAT ESKİ PC şuankinden daha kötuydu Ona da kurdum yani bence durumun Pc özellikleriyle bi ilgisi yok.. yinede yardımcı olabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Arkadaşlar Mümkünse Oyunu Kurup oynayanlardan biri Miles Dosyasındaki Dosyaları Uploadlayabilir mi mümkünse Rapid olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 miles klasörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tesekkur ederim fakat hata aynen devam ediyor :S anladım ki Problem Miles dosyasında deil Nasıl yaptıgımı Bİr hatırlasam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kullanıcı adını, şifreni girdikten sonra çıkan ekranda "Perform Full File Check" diye birşey var, onu yapmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 arcane said: Kullanıcı adını, şifreni girdikten sonra çıkan ekranda "Perform Full File Check" diye birşey var, onu yapmayı denedin mi? TAM OLARAK NERDE BU :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Oyunun launcherda. Eğer launcher sende hiç açılmıyorsa oyunun forumundan bir araştır istersen, o opsiyonun dosya sorunlarını ortadan kaldırması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sanırım arkadaş daha o noktaya ulaşamamış, kurulumda sıkıntı yaşıyor. kurulum dosyaları hdd'deyse birisi bozuk olabilir, baştan indirmen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Evet Hdd m De kurulum dosyaları bu oyunu yaklasık 1 yıl once indirmiştim Kendi sitesinden İndirme sırasında hata oldumu bilmiyorm Ama o zamanlar bi şekilde kurmuştum ben nasıl oldugunu hatırlamyıorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 I noticed when warhammer is installing for me it was E:gameselectronic artswarhammer online - age of reckoning or whatever but during the install is says e:data1miles*.* so I copied the data1 folder to the base of my install drive root E: so it looked like E:Data1Miles hit retry then it says can't copy support pb etc etc so I kept placing the folder from the cd where it said it couldn't copy none of which of course was the real install path being the E:gameselectronic artswarhammer and after all the errors it installed in the correct place! Hopefully this helps others. BU YAZIYI BİRİSİ TERCUME EDEBİLİR Mİ? İNGİLİZCEM YETMİYOR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bayağı bir harf hatası var galiba ama, adam cd'nin içindeki data1/miles dosyasını hatayı verdiği adrese kopyalayıp yapıştırmış, hata verdiği zaman da retry demiş sürekli yanlış anlamadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar