Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurulum sorunu

rhjzn

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba. oyunu videolardan felan izledim bundan yaklasık 7-8 ay once yükleyip 10 gunluk trial den oynamıştım fakat kurmadan önce tabi bayağı ugrastım.. aynı hata suan yine karsımda ve bu hatayı nasıl çözecegimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim; Tskkurler.

error copying C:data1miles*.*

HATA BU..
Sosyal ağlarda paylaş

Windows XP -SP 3
Amd Athlon 4800 2.5 Ghz Duo Core
1 Gb Ram
1 Gb Paylasımlı Ekran kartı
160 HDD (Oyuna Özel olarak 35 Gb lik alan ayırdım; 10 Gb lik Setup + Oyunun kurulması için >' YEREL DİSC D ' )

FAKAT ESKİ PC şuankinden daha kötuydu Ona da kurdum yani bence durumun Pc özellikleriyle bi ilgisi yok.. yinede yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

I noticed when warhammer is installing for me it was E:gameselectronic artswarhammer online - age of reckoning or whatever but during the install is says e:data1miles*.* so I copied the data1 folder to the base of my install drive root E: so it looked like E:Data1Miles hit retry then it says can't copy support pb etc etc so I kept placing the folder from the cd where it said it couldn't copy none of which of course was the real install path being the E:gameselectronic artswarhammer and after all the errors it installed in the correct place! Hopefully this helps others.

BU YAZIYI BİRİSİ TERCUME EDEBİLİR Mİ? İNGİLİZCEM YETMİYOR :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...