cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kod şu; for(i=1;i<5;i++) switch(i) { case 1: document.write("Ayse ");break; case 2:case 4:case 3: document.write("Lale ");break; } şimdi burda "Ayşe Lale Lale Lale" mi yazar yoksa 3 tane değilde 2 tanemi Lale yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 cado said: kod şu; for(i=1;i<5;i++) switch(i) { case 1: document.write("Ayse ");break; case 2:case 4:case 3: document.write("Lale ");break; } "Ayse Lale Lale Lale " yazar. şimdi burda "Ayşe Lale Lale Lale" mi yazar yoksa 3 tane değilde 2 tanemi Lale yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ayşe Lale Lale Lale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sondaki boşluğu unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Kojiroh said: Ayşe Lale Lale Lale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hocaya sordum 2 Lale olcak dedi ben 3 tane yapmıştım ama.lan bu kadar kolay sorudan puan kaybedersem ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 İki Lale nası olur abi. i'yi 3'ten başlatsa anca. Ha Ayşe Lale Lale diye yazdı diyosa o hiçten olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 case 4 ü atlar dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 2 mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hiç bilmeden yorum yapçam case 2:case 4:case 3: 2 4 3 yazılmış ondan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 i = 1 için Ayşe i = 2 için Lale i = 3 için Lale i = 4 için Lale yazar ancak. senin kodda Case 2:case 4:case 3 yazılmış. burda case 4 önce yazıldığı için case 3 e bakarken eğer default olmadığı için 3 ü atlamışsa 2 tane lale yazar hocan üçkağıtçılık yapmış. içinden kendisini anabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 :(:( ulan ulan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 uf çok iyiyim. arkadaş sende hiç bilmiyomuşsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ya hiç dikkat etmemiştim aha kolay soru diye atlamıştım direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 switch case in ibneliği şudur. Case 1 >> case 2 >> case 3 diye bakar yani sırayla yazmak zorundasın. 1 taneyi atlarsan öbürüne geçersen sonradan yazman bir işe yaramıyor. çünkü sırayla kontrol ediyor. mesela : said: case 1 : bla bla bla... case 2 : sklsada case 3 : 323232 case 5 : sasaferere default : kase kase şimdi sen bunu yazınca 4 ü çağırırsan "kase kase" yazar. ama default satırı olmasaydı program çıktı vermezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hocalar adi ya. özellikle kolay sorudan şüphelenceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 İyi de case'ler AND ile karşılaştırılmıyo ki. case 2: case 4: case 3: demek, 2, 4 veya 3 ise şunu şunu yap demek. Üç tane lale yazması lazım. Kodunu yazıp çalıştırıp bakın isterseniz. Hangi dilden bahsediyoruz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 cado said: ya hiç dikkat etmemiştim aha kolay soru diye atlamıştım direk :( SQL dersi verirken MYO daki bilgisayar programcılarına , sazan diye buna benzer koşullu bir soru sormuştum onda daha beterdi. bu yine kolay. ben b+=4 diye aritmetik işlemle beraber sormuştum b nin değerine göre SQL den değer okutuyordum.ordaki arkadaşlar da hemen atlıyordu. hiç SQL tablo isimlerini yada alan isimlerine dikkat eden yoktu. hemen atlıyorlardı bende hemen diyrodum ki bu program çıktı vermez yazınca programı deneme veritabanında direkt apışıp kalıyorlardı. Unutma ufak şeyler bazen tüm programı baştan yazamana neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Kojiroh said: İyi de case'ler AND ile karşılaştırılmıyo ki. case 2: case 4: case 3: demek, 2, 4 veya 3 ise şunu şunu yap demek. Üç tane lale yazması lazım. Kodunu yazıp çalıştırıp bakın isterseniz. Hangi dilden bahsediyoruz bu arada? pascal ile yazmış olabilir break komutu orda zorunlu idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 html de js ile yazılmışta.c# da denedim 3 lale yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hocaya sorsana hangi dil ile yazmış_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 JS ile de deneyelim o zaman. Dilden dile bi farklılık olmadığı sürece üç adet Lale yazması lazım. Evet denedim üç tane Lale yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 evet 3 tane yazıyor js dede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 3 tane yazar edit: denedim hatta js ve c'de 3er tane yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 denenmis zaten sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar