Haku Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Maintenance sırasında blizz napıyo diye birisi merakla sormuş ve cevaplarda wow oyuncularından beklenecek düzeyde yorumlar var. arada bir ciddi ciddi yazanlar olmuş onları kötekliceksin sadece :) What actually happens during maintainence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 They sacrificie a young screaming maiden and then they drink her blood. türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 They have installed windows server on them, and simply need the six hours to restart them. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haku Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dur daha alıntı yapcak çok şey var o konuda. hele 3. sayfanın ortalarındaki senaryo kopardı beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 4 sayfa okudum da komik bi tane bulamadım. buraya quotelayın da uğraştırmayın lütfen >:3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 The off-hours of maintenance are great for testing the new secret upcoming class-change feature. The blues all change to hunter. The first one who manages to tame Ghostcrawler wins ;) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 They unplug the internet cable and have a LAN party with all the accounts in europe on a private server. GM1: "Look at me, I'm Kungen!" GM2: "Well look at me, I'm dual-boxing Athene and Hydra!" GM1: "Yarr, let's kung fu fight!" ehehehehehe edit: Buda iyiymiş ^^ Maintenence is GM raiding time , so they can do it without lag :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar