Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Babam bu iki yüce sanatçının hastası olduğu için ben de yaklaşık 10 yıldır dinlemekteyim, bir insanın sesi bu kadar güzel olabilir mi yahu?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tarzları farklı olsada ikisinde de psychodelic bi tını var. vokal olarak belki ahım şahım değil ama tıpkı mark knopler örneğinde olduğu gibi yaşayarak, vurgulu söylemeyi biliyolar...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 why high one why diyorum başka birşey demiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 heh, çok güzel bir şarkı o ya. Şimdiki dallar öyle bir şey yap(a)maz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bülent Ortaçgil'in ''Benimle Oynar Mısın?'' albümü bugün geçti elime - ilk çıkan albümü, 1974'de çıkmış. Çok güzel - yarın ilk iş gidin alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 LP'si var ama yine de eski psychodelic erkin koraylara veya best of tanju okan LP'sine değişmem... [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:08 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Benimle Oynar mısın? albümü 75 yapımı Pisi Pisi adlı bir filmin soundtracki. Geçende rastgeldim o filme, Kadir İnanır ve Müjde Ar oynuyordu. Değiştirecektim ama müzikler o kadar güzeldi ki izledim tamamını. Güzel filmdi de. Yağmur adlı bir şarkı var o çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 türkiyede kullanılan pscyhedelic daha çok britanya tarzında, new yorka da bir göz atmanızı öneririm velvet underground, lou reed (hardcore isteyenlere metal machine music albumune bakabilir), patti smith iggy pop diye uzayan punk insanları vs. daha sonra da noise punk olarak dönüş yaptı bu velvet underground stili, jesus and mary chain, sonic youth gibi adamlarla (tabi daha sonra minimalist olaylara girdi sonic). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar