gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi kaç hafta önce 4chanda açılmış bi konudan ss almıştım , konu açıldıktan bi kaç saat sonra silindi ama postlar bomba X( ve daha neler neler
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi bütün mesajları ayrı ayrı mı kaydettin =) bu arada şahsen favori başlığım kesinlikle elemanın birinin mezarlıktan kafatası çaldığı başlıktı. Bu da güzelmiş ama =) edit: tamam anladım zaten favorileri editlediğini de ben olsam tek tek kaydetmeye üşenirdim yine de =D bu arada birara epic thread başlığı açalım.
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 lesstroud said: abi bütün mesajları ayrı ayrı mı kaydettin =) bu arada şahsen favori başlığım kesinlikle elemanın birinin mezarlıktan kafatası çaldığı başlıktı. Bu da güzelmiş ama =)favorilerimi kesip kaydettim =)
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaperon said: biri epic mi dedi? oha lan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Abov katil siteye mi yazmış yani cesedin yerini? Gerçekse eğer bambaşkaymış offf. Şu parçala denize at tutosunu hazırlayan sapık da gayet ciddi hazırlamış, ama ilk sorgulanacak kişinin erkek arkadaşı olduğunu atlamış. Adamı sorguda fena öttürürler ve turuncu tulumu da giydirirler valla, sonra 35 sene o niggerlara bl.wjob yapar lol
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaperon said: biri epic mi dedi? vay anasını, tabii gerçekse.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Gerçek olsa medyaya çoktan malzeme olurdu hatta falanca mahkeme erişimi engellerdi
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 4chandan bahsediyoruz hacı , onlar mahkemeye erişimi engeller asıl
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gayipten_gelen_ses said: 4chandan bahsediyoruz hacı , onlar mahkemeye erişimi engeller asıl AHAHAHA bence de
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 4chande hergün böyle 10larca topic oluyor ne zahmet ettin hepsini ss lemiş upload etmiş bide ahahua
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oha abi 2 olayda epicmiş ya varsa daha böyle efsaneler yollayın yaw.
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bulabildiklerimden bunlar. Buyruns Joker severlere... I love the ..... Dahası var ama banlattırmayın beni...
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 farkettim ama yapabileceğim birşey yok. Dosyayı olduğu gibi upload ettim ama resmi çerçeveleyen zımbırtı yüzünden tam uzunluğa erişemiyor resim... Yapabilecek birşeyim yok. :(
Öne çıkan mesajlar