gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi kaç hafta önce 4chanda açılmış bi konudan ss almıştım , konu açıldıktan bi kaç saat sonra silindi ama postlar bomba X( ve daha neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ahahah joker iyiymiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sonuncusu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi bütün mesajları ayrı ayrı mı kaydettin =) bu arada şahsen favori başlığım kesinlikle elemanın birinin mezarlıktan kafatası çaldığı başlıktı. Bu da güzelmiş ama =) edit: tamam anladım zaten favorileri editlediğini de ben olsam tek tek kaydetmeye üşenirdim yine de =D bu arada birara epic thread başlığı açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 lesstroud said: abi bütün mesajları ayrı ayrı mı kaydettin =) bu arada şahsen favori başlığım kesinlikle elemanın birinin mezarlıktan kafatası çaldığı başlıktı. Bu da güzelmiş ama =)favorilerimi kesip kaydettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 biri epic mi dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 AHAHAHAHAddfdsfdsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaperon said: biri epic mi dedi? oha lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 oha ben bunu bilmiodum lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Abov katil siteye mi yazmış yani cesedin yerini? Gerçekse eğer bambaşkaymış offf. Şu parçala denize at tutosunu hazırlayan sapık da gayet ciddi hazırlamış, ama ilk sorgulanacak kişinin erkek arkadaşı olduğunu atlamış. Adamı sorguda fena öttürürler ve turuncu tulumu da giydirirler valla, sonra 35 sene o niggerlara bl.wjob yapar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaperon said: biri epic mi dedi? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaperon said: biri epic mi dedi? vay anasını, tabii gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Gerçek olsa medyaya çoktan malzeme olurdu hatta falanca mahkeme erişimi engellerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 4chandan bahsediyoruz hacı , onlar mahkemeye erişimi engeller asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gayipten_gelen_ses said: 4chandan bahsediyoruz hacı , onlar mahkemeye erişimi engeller asıl AHAHAHA bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 4chande hergün böyle 10larca topic oluyor ne zahmet ettin hepsini ss lemiş upload etmiş bide ahahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi joker. glfdjhjlgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oha abi 2 olayda epicmiş ya varsa daha böyle efsaneler yollayın yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bulabildiklerimden bunlar. Buyruns Joker severlere... I love the ..... Dahası var ama banlattırmayın beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 vaperon şu uzun olanlar okunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 farkettim ama yapabileceğim birşey yok. Dosyayı olduğu gibi upload ettim ama resmi çerçeveleyen zımbırtı yüzünden tam uzunluğa erişemiyor resim... Yapabilecek birşeyim yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar