Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5.1 için creative mi logitech mi?

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

bunu az önce bende gördüm. 2 kanallı dosyaları 5.1 e uyarlıomş. nasıl başarıyosa

uyarlamaktan ziyade sadece dağıtıyordur.

sol sesi sol ön ve arka hoparlörlerden, sağ sesi sağ ön ve arka hoparlörlerden çıkartıyordur, merkezi hoparlörden hem sağ hem sol ses çıkıyordur. oldu ortaya 5.1 kanallı ses.
"gerçek" 5.1 efekti vermiyordur elbette ama her hoparlörden ses çıkıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

özellik dediği şey 1 jak çıkışından 2 jak çıkışına çevirmek. bunu uyaparken ses kalitesinden ister istemez ödün vermek.

mp3 playerdan çıkan 2 kanallı sesi rear hoparlörlere veriyor yani , çok tercih sebebi olucak bi özellik olarak görme

AMMA

logitech hoparlörleri dengi creativelerden çok daha kaliteli , hiç creative falan bakma ; kesene uygun logitech'i al mutlu mesut kullan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

creative her yerde ses konusunda önde gelen firma.
logitech ise kaliteli donanım üreten bir firma.
creative T6160 ve logitech x530'ten birini seçiceksek ben x530 diyorum, daha şık tasarımı var ve özellikleri daha güçlü gözüküyor.

saçmalama. creative hiç bi zaman seste önde gelen firma olmadı.
sadece fakirlere hitap ettiği için çok tutuluyor.

bütçen 200 tl civarı sanırım
logitech işini görür.
creative alma.
Sosyal ağlarda paylaş

@fistan:özellikle mp3 çalar ve ses kartı konusunda creative fiyat/performansı açısından en tatmin edici markalardan biri. Ortada belli bir performansı olmasa fiyat/performanstan da bahsedemezdik yani demek istediğim fakirlikle alakalı değil sadece creative'i sevmek :P

bende x540 var, matrix mod tuşu var üzerinde panelin. basınca stereo olan bişeyi çakma 5.1 yapıyor. frekanslarına göre örneğin diyalogların hepsi merkezden çıkıyor dizi izlerken. müzik çalarken de mesela davulun zilleri arka kısımlara düşüyor falan.
çok tatmin edici değil elbette ama bilgisayarında 5.1'i desteklemeyenler için gayet cazip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...