BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Şimdi iki model arasında gidip geliyorm. creative T6160 ve logitech x530 evet değer ve fiyat olarak logitech daha pahalı ama; kalite olarak markalar arası fark filan var mı? yoksa logitech'e güvenip alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 creative uç birim hiç almadım. kardeşimin mp3 playerı ile gelen default kulaklığı çok kötüydü ama her zaman her yerde en büyük logitechcilerdenim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 logitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben ilk 6.1 çıktığında seneler önce almıştım memnundum ondan sordm. eskiden başka bişey yoktu tabi onunda etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bende logitech z-4 var. cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 logitech alacaksan x540 olanini al bende 2 senedir var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 creative her yerde ses konusunda önde gelen firma. logitech ise kaliteli donanım üreten bir firma. creative T6160 ve logitech x530'ten birini seçiceksek ben x530 diyorum, daha şık tasarımı var ve özellikleri daha güçlü gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ultrAslan said: logitech alacaksan x540 olanini al bende 2 senedir var tavsiye ederim bunu az önce bende gördüm. 2 kanallı dosyaları 5.1 e uyarlıomş. nasıl başarıyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Fiyat olarak uygun gorunmese bile Daha üst modeli çıkıncaya kadar; Logitech Z5500 > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: bunu az önce bende gördüm. 2 kanallı dosyaları 5.1 e uyarlıomş. nasıl başarıyosa uyarlamaktan ziyade sadece dağıtıyordur. sol sesi sol ön ve arka hoparlörlerden, sağ sesi sağ ön ve arka hoparlörlerden çıkartıyordur, merkezi hoparlörden hem sağ hem sol ses çıkıyordur. oldu ortaya 5.1 kanallı ses. "gerçek" 5.1 efekti vermiyordur elbette ama her hoparlörden ses çıkıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ee o da bi güzellik yani. sonuçta seslen sarılıyosun. güzel geldi bu model ama fiyatlı işte. yarın mediamarkt'a filan bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 özellik dediği şey 1 jak çıkışından 2 jak çıkışına çevirmek. bunu uyaparken ses kalitesinden ister istemez ödün vermek. mp3 playerdan çıkan 2 kanallı sesi rear hoparlörlere veriyor yani , çok tercih sebebi olucak bi özellik olarak görme AMMA logitech hoparlörleri dengi creativelerden çok daha kaliteli , hiç creative falan bakma ; kesene uygun logitech'i al mutlu mesut kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben yaklaşık bir senedir creative t6060 kullanıyorum aynı zamanda creative sound blaster ses kartı almıştım, ama performanstan o kadar da memnun değilim bende zamanında x540 ile arasında kalmştm creative tercih ettm ama hata yapmışım logitech al derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bone said: creative her yerde ses konusunda önde gelen firma. logitech ise kaliteli donanım üreten bir firma. creative T6160 ve logitech x530'ten birini seçiceksek ben x530 diyorum, daha şık tasarımı var ve özellikleri daha güçlü gözüküyor. saçmalama. creative hiç bi zaman seste önde gelen firma olmadı. sadece fakirlere hitap ettiği için çok tutuluyor. bütçen 200 tl civarı sanırım logitech işini görür. creative alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 logitech g51 155w rms logitech x540 70w rms creative T6160 50w rms fiyat farklarına bakarsan g51 daha iyi. 1 senedir kullanıyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 @fistan:özellikle mp3 çalar ve ses kartı konusunda creative fiyat/performansı açısından en tatmin edici markalardan biri. Ortada belli bir performansı olmasa fiyat/performanstan da bahsedemezdik yani demek istediğim fakirlikle alakalı değil sadece creative'i sevmek :P bende x540 var, matrix mod tuşu var üzerinde panelin. basınca stereo olan bişeyi çakma 5.1 yapıyor. frekanslarına göre örneğin diyalogların hepsi merkezden çıkıyor dizi izlerken. müzik çalarken de mesela davulun zilleri arka kısımlara düşüyor falan. çok tatmin edici değil elbette ama bilgisayarında 5.1'i desteklemeyenler için gayet cazip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 T6160 aldım. çarşamba günü filan :p şimdilik memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 megaworks 550 var bende. 4-5 yıldır falan kullanıyorum gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar