patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 masaüstü bir bilgisayar kullanıyorum donanım performansı olarak memnunum hiç bi sorunum yok, kullandığım programlarda da aynı şekilde şu ana kadar hiç bi donma yada takılma sıkıntım olmadı(ufak tefek istisnalar hariç tabi) ama gel gelelimki çok saçma bi sorunla karşı karşıyayım facebook üzerinde oynadığım flash bi oyun var(country story) bu oyunu oynarken oyun 3 dk da bir donuyor inanılmaz yavaş hareket ediyor sanki kendini slow motiona almış gibi 1 dk sonra düzeliyor ama dediğim gbi sürekli tekrarlıyor, ve bu sinirlerimi alt üst etti. tarayıcıdan olabilir mi diye düşündüm IE,firefox ve chrome hepsini denedim ama sonuç değişmedi kullandığım işletim sistemi xp eğer bu konuda bir fikri olan varsa bana yardım etsin lütfen. (oyundan olmadığını da laptopumda oynarken hiç bi sıkıntı yaşamayarak onayladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 takıldığı anlarda bi işlemci kullanımına bakar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 işlemci kullanımı %52 ile 75 arasında gidip geliyor, fakat oyun donmuyokende değerler aynı, hatta tavan kullanımı donmuyoken gördüm. bu kadar işlemci kullanımı olması çok tuhaf geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 oyunu bilmiyorum ama google'da bakindim, benzer sikayetler bayagi bol. oyunun optimizasyonu ile ilgili bir sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 birde şöyle bi sıkıntı daha var, işlemci kullanımına bakmak üzere ctrl+alt+del yapayım dedim o devre dışı bırakılmış internetten araştırdım biraz birsürü yöntem var sorunu gidermek için alayını denedim ama sonuç yok, sadece birinde bilgisayarımı restart edene kadar sonuç aldım şu an o sorunda halen devam ediyor. CPUID adlı bir program kullanıyordum eskden bu tür değerleri kontrol etmek için o da çalışmıyor yani anlıcağınız bilgisayarımın dengesi alt üst olmuş durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bende bilgisayarda COD4 olsun COH olsun MW2 olsun sorunsuz oynuyorum, fakat hemen hemen tüm flash oyunlarda kasma oluyor. ama benimkisi işlemci yetersizliğinden sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben benimkinin işlemci yetersizliğinden olduğunu sanmıyorum çnkü 2 hafta önce böyle bi şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bende firefoxu böyle bi 4-5 saat kullandıktan sonra oluyordu bu eski pcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar