Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profesyonel Bir Server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Profesyonel bir server açıyorum ama tüm planlarım sphereturk.com sitesine baglamıstım 400$ werecektim ve serverı açacaktım ama o sistemi bitirmişler
nasıl parasıyla açılacak bir yer biliyor musunuz. Ne kadarsa vericem server makinesi yapsınlar yeter. Clint fln işte neyse yada bu parayı baglantıma kullanıp bi server açabilirmiyim mesela clint i yapıp yayınlasam ama baglantıyı son seviye iyi yapsam olmaz mı yada yapan bi yer bilen yazsın plz
Mesaj tarihi:
vallahı 400$ a ii bir baglantı kesin saglarsın ama makinanında bir server ı kaldırabilicek guce sahip olması lasım sanırım bu parayla 4 mb bglantı saglayabilirsin ama bunu nerden yapaiblirsin onu bilmem :P
Mesaj tarihi:
bak şimdi 400 $ ona verecegine 400 $ 'ın bütün parasıyla scripts yazmaya öğrenmeye çalış bir server aç hiç bir scripts çalmadan yani zbl fln ... client yazmadan tut herşeyi öğrenirsin sonra ben sana sponsor bulurum { internet sağlayıcısı degil 400 $ a bronxun eski scplerini yayınlayan }
Mesaj tarihi:
parayla scp almak veya ogrenmek biras sacma bir olay o zaman burda ki arkadaslar yazdıkları scpleri yayınlayanlar enayi mi oluo acaba bunu kavga etmek veya sana laf atmak amacı ile yazmıorum ama bu bence sacma
Mesaj tarihi:
zaten bende kavga çıkarmak için söylemedim de... misal diyorum profesyonel server açmak için ne bileyim zaman gerekir staff kadrosu gerekir bir sürü şey gerekir gidip de ben şu spheretürke 400$ verim oh scpleride hazır onların mis gibi işte zbl nın eski scpleri ohhh ownerda olurum ne güzel iş be hemen vereyim 400 $ DEMESİNİ istemiyorum.. yoksa bu arada herkez scripts yollar yollamassa zaten paticikin içinde Uo Emülatörleri yerinin bir aktivitesi kalmaz ...
Mesaj tarihi:
oks o zaman 400$ a baglantını sagladgn zaman ii bir server açabilirsin ilk basta server ilk basta baglantını 4 mb yeter ama baktın çok saglam usersayın arttı artırısın ama 400$ yeter sanırım ben bu sekillde dusunuorum
Mesaj tarihi:
tabii ki herkes kendi düşüncesini yazabilir ben öyle agresif ve bişeyden (Gaz ) nem kapan biri degilim ben script istemiyorum bana server baslantısını yapıcak bir makina lazım bu serveri evden açmak mümkün mü diyorum yada girin bakın http://www.sphereturk.com/sphere.asp
işte bunları yapıcak bir yer arıyorum
Mesaj tarihi:
benim de anlatmak istedigim şey bu 400 $ larla olmuyor bu işler ellerinin yorulması lazım birazcık / klavyeye basa basa yani hatta ( alın teri )
Mesaj tarihi:
bu aynı şeye benziyor bir ara moda çıkmıştı cep telefonlarından mesaj çekiyosun böyle diyosun

Tuvelet yaz 555555 e gönder biz sizin yerinize tuveletinizi yapalım veya

İmam Efendi yaz 555555 e gönder biz sizin yerinize namanızı kılalım ( misal )
Mesaj tarihi:
bu dediklerin daha acıklayıcı ve seni haklı çıkarıo :D o konuda haklsıın bencede para vererek sphereturkten destek fln almak sacma bu ay degilde 1 ay sonra ac 400$ hem cebine kalır hemde scp ogrenmis olursun en azından serverda bir sorun oldumu para verip degilde kendi bilginle halletmek en gusel ve en mantıklısıs
Mesaj tarihi:
ehe gecen 2 gun once scptlerle ilgili baya bi sorunun vardi kendin demi$tin soru bombardimani diye bi topicin vardi hatta.$imdi ise pro. bi server acicam diyosun.ne diim..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
dengesizim kardeşim işte :D Bu gün bilmem derim yarın çıkarım bişey anlatırım aşırı gaza geliyorum bi ara Flash animasyonları yapıyolardı öyle bir gaza geldim ki gittim kitabını aldım şimdi flashtan müzik programı yapıyorum
Mesaj tarihi:
kardeşim paticikte sorarsan herkez owner zaten sphere 55 i indiren herkez owner oluyor yani burada işler biraz zor işler...
yani paran varsa ve batıyorsa server açacagına ne bilim bir yerlere yardım fln et ...
Mesaj tarihi:
sen en iyisi silence ra veya The Coder a Ozel msj fln at ancak onlar sana yardım eder cunku anlıosa bu işlerden onlar anlar nede olsa ikiside bilio bişeyler
Mesaj tarihi:
Daha önce söylenen hostbul.net de arama yaparak kendine uygun bir şeyler bulabilirsin , co-location fiyati 200-300 milyon arasında bir şey yetecektir sana büyüt ihtimalle[signature][hline]"Haplo"
  • Yeni Oluştur...