Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profesyonel Bir Server

Sebastian71

Öne çıkan mesajlar

Profesyonel bir server açıyorum ama tüm planlarım sphereturk.com sitesine baglamıstım 400$ werecektim ve serverı açacaktım ama o sistemi bitirmişler
nasıl parasıyla açılacak bir yer biliyor musunuz. Ne kadarsa vericem server makinesi yapsınlar yeter. Clint fln işte neyse yada bu parayı baglantıma kullanıp bi server açabilirmiyim mesela clint i yapıp yayınlasam ama baglantıyı son seviye iyi yapsam olmaz mı yada yapan bi yer bilen yazsın plz
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi 400 $ ona verecegine 400 $ 'ın bütün parasıyla scripts yazmaya öğrenmeye çalış bir server aç hiç bir scripts çalmadan yani zbl fln ... client yazmadan tut herşeyi öğrenirsin sonra ben sana sponsor bulurum { internet sağlayıcısı degil 400 $ a bronxun eski scplerini yayınlayan }
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bende kavga çıkarmak için söylemedim de... misal diyorum profesyonel server açmak için ne bileyim zaman gerekir staff kadrosu gerekir bir sürü şey gerekir gidip de ben şu spheretürke 400$ verim oh scpleride hazır onların mis gibi işte zbl nın eski scpleri ohhh ownerda olurum ne güzel iş be hemen vereyim 400 $ DEMESİNİ istemiyorum.. yoksa bu arada herkez scripts yollar yollamassa zaten paticikin içinde Uo Emülatörleri yerinin bir aktivitesi kalmaz ...
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki herkes kendi düşüncesini yazabilir ben öyle agresif ve bişeyden (Gaz ) nem kapan biri degilim ben script istemiyorum bana server baslantısını yapıcak bir makina lazım bu serveri evden açmak mümkün mü diyorum yada girin bakın http://www.sphereturk.com/sphere.asp
işte bunları yapıcak bir yer arıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu dediklerin daha acıklayıcı ve seni haklı çıkarıo :D o konuda haklsıın bencede para vererek sphereturkten destek fln almak sacma bu ay degilde 1 ay sonra ac 400$ hem cebine kalır hemde scp ogrenmis olursun en azından serverda bir sorun oldumu para verip degilde kendi bilginle halletmek en gusel ve en mantıklısıs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...