Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Profesyonel bir server açıyorum ama tüm planlarım sphereturk.com sitesine baglamıstım 400$ werecektim ve serverı açacaktım ama o sistemi bitirmişler nasıl parasıyla açılacak bir yer biliyor musunuz. Ne kadarsa vericem server makinesi yapsınlar yeter. Clint fln işte neyse yada bu parayı baglantıma kullanıp bi server açabilirmiyim mesela clint i yapıp yayınlasam ama baglantıyı son seviye iyi yapsam olmaz mı yada yapan bi yer bilen yazsın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 vallahı 400$ a ii bir baglantı kesin saglarsın ama makinanında bir server ı kaldırabilicek guce sahip olması lasım sanırım bu parayla 4 mb bglantı saglayabilirsin ama bunu nerden yapaiblirsin onu bilmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bak şimdi 400 $ ona verecegine 400 $ 'ın bütün parasıyla scripts yazmaya öğrenmeye çalış bir server aç hiç bir scripts çalmadan yani zbl fln ... client yazmadan tut herşeyi öğrenirsin sonra ben sana sponsor bulurum { internet sağlayıcısı degil 400 $ a bronxun eski scplerini yayınlayan } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 parayla scp almak veya ogrenmek biras sacma bir olay o zaman burda ki arkadaslar yazdıkları scpleri yayınlayanlar enayi mi oluo acaba bunu kavga etmek veya sana laf atmak amacı ile yazmıorum ama bu bence sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 şimdi öküzlük yapıp yazmıycam ama makina şu anda türkiyede yapabilecegin en iyi server makinelerinden biri bilgisayar süper işte o konuda bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 zaten bende kavga çıkarmak için söylemedim de... misal diyorum profesyonel server açmak için ne bileyim zaman gerekir staff kadrosu gerekir bir sürü şey gerekir gidip de ben şu spheretürke 400$ verim oh scpleride hazır onların mis gibi işte zbl nın eski scpleri ohhh ownerda olurum ne güzel iş be hemen vereyim 400 $ DEMESİNİ istemiyorum.. yoksa bu arada herkez scripts yollar yollamassa zaten paticikin içinde Uo Emülatörleri yerinin bir aktivitesi kalmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 oks o zaman 400$ a baglantını sagladgn zaman ii bir server açabilirsin ilk basta server ilk basta baglantını 4 mb yeter ama baktın çok saglam usersayın arttı artırısın ama 400$ yeter sanırım ben bu sekillde dusunuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 tabii ki herkes kendi düşüncesini yazabilir ben öyle agresif ve bişeyden (Gaz ) nem kapan biri degilim ben script istemiyorum bana server baslantısını yapıcak bir makina lazım bu serveri evden açmak mümkün mü diyorum yada girin bakın http://www.sphereturk.com/sphere.asp işte bunları yapıcak bir yer arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 benim de anlatmak istedigim şey bu 400 $ larla olmuyor bu işler ellerinin yorulması lazım birazcık / klavyeye basa basa yani hatta ( alın teri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bu aynı şeye benziyor bir ara moda çıkmıştı cep telefonlarından mesaj çekiyosun böyle diyosun Tuvelet yaz 555555 e gönder biz sizin yerinize tuveletinizi yapalım veya İmam Efendi yaz 555555 e gönder biz sizin yerinize namanızı kılalım ( misal ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bu dediklerin daha acıklayıcı ve seni haklı çıkarıo :D o konuda haklsıın bencede para vererek sphereturkten destek fln almak sacma bu ay degilde 1 ay sonra ac 400$ hem cebine kalır hemde scp ogrenmis olursun en azından serverda bir sorun oldumu para verip degilde kendi bilginle halletmek en gusel ve en mantıklısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ehe gecen 2 gun once scptlerle ilgili baya bi sorunun vardi kendin demi$tin soru bombardimani diye bi topicin vardi hatta.$imdi ise pro. bi server acicam diyosun.ne diim..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Yaw çok gaza geldim bu serveri açmalıyım :D YOK MU YAPAN KARDEŞİM YA :d ulan biri dolandırıcak şimdi bizi :D eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 dengesizim kardeşim işte :D Bu gün bilmem derim yarın çıkarım bişey anlatırım aşırı gaza geliyorum bi ara Flash animasyonları yapıyolardı öyle bir gaza geldim ki gittim kitabını aldım şimdi flashtan müzik programı yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ne gerek var bu kadar kasmaya anlamıyorum insan aklı ermiyor :([signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 şimdi bana bilen yapan biri lazım bilen buraya yazsın iişte şurası yapıyor diye. Yapan nasıl yapıyor yaw Yok mu koskoca paticikte bi Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 www.hostbul.net[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kardeşim paticikte sorarsan herkez owner zaten sphere 55 i indiren herkez owner oluyor yani burada işler biraz zor işler... yani paran varsa ve batıyorsa server açacagına ne bilim bir yerlere yardım fln et ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 sen en iyisi silence ra veya The Coder a Ozel msj fln at ancak onlar sana yardım eder cunku anlıosa bu işlerden onlar anlar nede olsa ikiside bilio bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 konuyu sapıtmayalım yaw ne paranın batması ben yardımımım yaoıyorum ztn bu benim hobim isteegim bilyorsan söyle yapan biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 UO emulatorleri iyice yoldan çıktığı için boyle zor durumda kalabiliyorsun.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 haklısın adam dan yardım istedik para batıyorsa diyor ben server açmak istiyorum kardeşim sanane bu kadar insan yardım ediyor bu laf sokmaya calısıyor töbe töbe !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Daha önce söylenen hostbul.net de arama yaparak kendine uygun bir şeyler bulabilirsin , co-location fiyati 200-300 milyon arasında bir şey yetecektir sana büyüt ihtimalle[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar